2777
2789
عنوان

روحش شاد...

487 بازدید | 12 پست

در ادامه پست دیشبم،متاسفانه مادر فوت کرد،جنین هم که گفته بودن امیدی بهش نیست با سزارین فعلا تو nicuولب متاسفانه ریه ها جنینم درگیر کروناس.....

برای شادی روح مادر از دست رفته وصبر دل خانواده که داغ جوون دیده،هرکس میتونه صلوات بفرسته....

به امید ریشه کن شدن کرونا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگو کلی باردار اینجا هست 😔😔الهی بگردم برا اون بچه خدایا عمر دست خودته ولی هیچ بچه ای بی مادر نباشه کاش اونم راحت بشه دنیای بی مادرش خیلی سخته براس

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
دلم گرفت خدارحتمش کنه انشالله نوزاد شفای کامل پیدا کنه

ولی من میگم کاش خدا ببرتش پیش مادرش 😔😔دنیای بی مادر برای اون بچه خیلی بده هیشکه نمیتونه مثه مادرش دوسش داشته باشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
وای نگو کلی باردار اینجا هست 😔😔الهی بگردم برا اون بچه خدایا عمر دست خودته ولی هیچ بچه ای بی مادر ن ...

دیشبم گفتم،برای اینکه خانما باردار رعایت کنن،این بنده خدا از مادرشوهرش گرفت،مادرشوهر دو هفته پیش فوت کرد،اینم الان......الهی همه بدورز خطر بچه هاشون در آغوش بگیرن

دیشبم گفتم،برای اینکه خانما باردار رعایت کنن،این بنده خدا از مادرشوهرش گرفت،مادرشوهر دو هفته پیش فوت ...

انشالله

ولی من میگم کاش خدا ببرتش پیش مادرش 😔😔دنیای بی مادر برای اون بچه خیلی بده هیشکه نمیتونه مثه مادرش ...

اره،انشالا هرچی صلاحه پیش بیاد ولی خیلی سخته دنیا بی مادر،یه بجه سه ساله دیگم داره،مادر همسرش که فوت کرده،مادر خودشم زمین گیره.‌‌واقعا چه زندگی تلخی..بیچاره همسرش..‌

اره،انشالا هرچی صلاحه پیش بیاد ولی خیلی سخته دنیا بی مادر،یه بجه سه ساله دیگم داره،مادر همسرش که فوت ...

الهی

ولی من میگم کاش خدا ببرتش پیش مادرش 😔😔دنیای بی مادر برای اون بچه خیلی بده هیشکه نمیتونه مثه مادرش ...

درست میگی انشالله هرچی به صلاحش بشه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

وای فوت شدن که 😢

بچه چی شد؟

امیدوارم از امتحان الهی سربلند بیرون اومده باشه🤲🏼🤲🏼🤲🏼

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*