خودم بشدت داغون و ناراحتم خصوصا وقتی میبینم دوستام همه دارن میرن دانشگاه و من تنها موندم... باید یسال بشینم
هعییی
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
اصلأ مهم نیست ناراحت نباش خودت و آماده کن واسه امسال اگه بری دانشگاه میفهمی هنوزم درس داری گرفتاری داری پس بزار به روال عادی طی بشه با آرامش و بی دغدغه
خدایا کمکم کن بال و پرم و نشکن من به جز تو پناهی ندارم🤲 هرکس امضام و میخونه برام دعا کنه محتاجم به دعا🙏
اصلا انتخاب رشته نکردم وقتی رتبمو دیدم... گفتم میخوام پشت بشینم
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
این احساس کاملا عادیه بهتوم حی میدم خودم این حسو داشتم،تلاش کنید سال بعدی قبولید انشالله
شما هم پشت نشستید؟ بعد به هدفتون رسیدید؟