من بار ها یه خاب ترسناک میبینم بعد میترسم تو خاب نفسم میره قش میکنم باز ب هوش میام باز همون صحنه و.همون قش نزدیک 20بار این تکرار میشه تا از خاب بیدار شم تو خابم میفمهمم خابم بیدا.میشم ب خودم میگم اینبار دیکه بیدارم ولی بازم تو خابم ک بیدارم بازم همون صحنه بازم قش چرا؟
‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›
ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
مثلا همین جا تو جام خابیدمو خاب میبینم بعد یه شخصی یا شوهرمو ترسناک میبینم زبونم قفل میشه میترسم قش میکنم بعد بیدار میشم باز همون صحنه هر دفه هم میفهمم خابه و میگم اینبار دیگه بیدار میشم تقلا میکنم بیدار شم ولی بیدار نمیشم این صحنه انقد تکرار میشه تا صب بیدار میشم کل بدنم عرق کرده
‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›