2777
2789
عنوان

دلم گرفته 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 40 پست
صورت زیبا دست خود ادم نیست که ولی سیرت واخلاق دست خود ماست با اخلاقت همه رو جذب کن

خسته شدم من که وقتی بچه بودم همش کتک خوردم الان چجوری خوش اخلاق باشم آخه

کلا دلم خوش نیست خیلی تنهام 

منم تنهام نه خواهر دارم نه برادر دارم نه پدر دارم نه حتی یه دونه دوست اصلام برام مهم نیست که بخوام بشینم غصه بخورم خودم تنهایی با مطالعه و موزیک و فیلم و اینا حالمو خوب میکنم وبه هیچ کسم اعتماد نمیکنم تو این جامعه 

❤ عشق فقط یک کلام مادر علیه السلام  ❤                            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۲۳

میدونی چرا حالت خوب نیست؟؟؟ چون خودتو دوست نداری اول باید خودتو همینجوری که هستی قبول کنی و بعد بدونی فقط خودتی که میتونی حالتو خوب کنی اینکه بگی من زشتم اتفاق خاصی نمیوفته فقط این حرفا ملکه ذهنت میشه سعی تا میتونی حرفای قشنگ در مورد خودت بزنی تا کم کم اعتماد به نفست بره بالا

خسته شدم من که وقتی بچه بودم همش کتک خوردم الان چجوری خوش اخلاق باشم آخه

من خودم قیافم معمولیه ولی با اخلاقم کاری کرده بودم که همه پسرای فامیل و دوست و اشنا عاشقم بودن اخرش هم با یه پسر خوشگل ازدواج کردم😍

منم تنهام نه خواهر دارم نه برادر دارم نه پدر دارم نه حتی یه دونه دوست اصلام برام مهم نیست که بخوام ب ...

خوشبحالت کاش منم انگیزه تورو داشتم آخه من بابا دارم ولی اصلا نمیدونم پدر یعنی چی

من خودم قیافم معمولیه ولی با اخلاقم کاری کرده بودم که همه پسرای فامیل و دوست و اشنا عاشقم بودن اخرش ...

عزیزمممم ان شاءالله خوشبخت بشی مشکل من اعصابه بچه که بودم خیلی اذیتم کردن 

خوشبحالت کاش منم انگیزه تورو داشتم آخه من بابا دارم ولی اصلا نمیدونم پدر یعنی چی

انگیزه نمیخواد اصن فقط به خودت تکیه کن و بدون هیچکس مهمتر ازخود ادم نیست و هیچکسم جز خودت نمیتونه کمکت کنه چهره تو شرایطتت خانوادت پدرت وضعیتت همینه که هست باید دوسش داشتی باشی باید خودتو دوست داشته باشی تادیگران هم دوست داشته باشن وبهت احترام بذارن 

❤ عشق فقط یک کلام مادر علیه السلام  ❤