2777
2789
عنوان

دلم گرفته 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 40 پست

انگار داری داستان منو تعریف میکنی 

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دقیقا همین شرایطو دارم

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

چند سالته؟

درسته سخته و همش تو رنج و عذاب ولی وقتی هنوز زنده ای و نفس میکشی و عمر دست خداست، خودت یکم شرایط روحی خودتو اروم کن،میدونم کلیشه ای بنظر میاد اما تنها راه دووم آوردن همینه

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫

به خودت نگو زشت 

همه توی زندگیشون سختی و مشکلات دارن 

زندگی واسه همه گل و بلبل نیست 

خواهشمندم از خانومای محترم سایت به تایپک آخرم یه سر بزنین، یه مشکلی هست فردا مشخص میشه لطفاً دعا کنین اون طور که فکرشو میکنم بشه 🙏🏻

خدا می‌دونه که چقدر پر از ایده و آرزو ام و چقدر خالی از انگیزه و انرژی💔🚶🏻‍♀️. برام دعا کن عشقمو ببینم کاش بفهمی که چقدر سخته تو خیالت ببینیش از خواب بیدار شی بفهمی همش رویا بود🥲 کاش کسی بود که منو می‌فهمید 

عزیزم‌ مگه زندگی یعنی فقط عاشق بشی؟ چرا انقد برات مهمه که خانواده طرفت نخوانت؟مگه فقط ظاهرمهمه یکاری وشروع کن تو اون کارموفق باش وبدرخش از اونجا حس خوب بگیر کسی که خوبی وبشناسه خودش میاد به سمتت. به عین دیدم ادمای خوشگل ونازی رو که طرفشون قدرشونو ندونسته یاخانواده طرف باعث جدایی شدن تو یکم رو خودت کار کن اعتماد به نفستو درست کن همه چی به شوهرکردن نیست

❤ عشق فقط یک کلام مادر علیه السلام  ❤                            
۲۳🥺

منم مثل توام با این تفاوت که 16 سالمه

@satin22     هممون دلمون گرفته ببین😪

😭😭😭😭😭😭😭😭

ازدواج واقعا غم انگیزه 😞فکر کن بعد از چند سال میبینی اونی که دوش میگرفت ادکلن میزد میومد دیدنت 😍😙😙از فلسفه جهان غرب میگفت😌 حالا میشینه سر میز شام از کیفیت گوزیدنِش🙊واست تعریف میکنه😐😂😂😂ینی خاک بار ساراتان ✋