2821
2789
عنوان

تاحالا شده

110 بازدید | 26 پست

دستتون ب یه چیز کثیف مثل ترشح بدن یکی دیگ بخوره،بعد حس کنین هرچیم بشورین پاک نمیشه؟🙁

البته وسواس تمیزی هم دارم...

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞

دستمو ب هرچی نمیزنم ولی شد هم با اب مایع میشورم بعدش اوکیه

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره شده ینی میخواستم فقط دستمو قط کنم☹🥺🥺

ب چی عزیزم،اگ نمیتونی بگی درخاست بدم شخصی بگو بهم،بعدش چطور کنار اومدی

دستمون تو شورت بقیه چیکار میکنه؟🙄🙄😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
خیلی زیاد  ولی حساس نیستم عادی شده

من وسواس شست و شو دارم،خیلی عذابم میده ابن موضوع،حتی شده خاستم دستمو با اسید بشورم،بدبخت میشم😔😔

من وسواس شست و شو دارم،خیلی عذابم میده ابن موضوع،حتی شده خاستم دستمو با اسید بشورم،بدبخت میشم😔😔

خب شما واسه چی انقد مواجهه با همچنین چیزی دارین ؟؟

حالا ی بارم حواست نباشه همیشه ک اتفاق نمیفته حواستو جمع کن دوستم ک رخ نده

من بخاطر محیطی که هستم زیاد برام اتفاق میفته

ب چی عزیزم،اگ نمیتونی بگی درخاست بدم شخصی بگو بهم،بعدش چطور کنار اومدی

خب حالتون بد نشه هاااااا🤢

به .....شوهرم خیلی بدم میاد🤢🤢🤢🤢

Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
خب شما واسه چی انقد مواجهه با همچنین چیزی دارین ؟؟ حالا ی بارم حواست نباشه همیشه ک اتفاق نمیفته حوا ...

چ محیطی عزیزم‌میشه بگین

خوشبحالت عزیزم🙏

فک کردم واس خودمونو میگی .واس بقیه/؟ بخوره میمیرم وعععععععععععععععععع

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز