2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سونو چیه؟سینه یا بیض

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
سونو چیه؟سینه یا بیض

مال سینه‌س

مال خاهرمه از دیشب دارم گریه میکنم حالم خیلی بده تو رو خدا بگین سرطانه یا ن

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
آخه دو تا مورد رو نوشته یکیش کیسته فک کنم ولی اون یکی دیگه‌ش سرطانه نه؟

نه عزیزم توده های فیبرو کیستیکه سرطانی نیست

من از نهایت شب حرف میزنم🌑،و از نهایت تاریکی،و از نهایت شب حرف میزنم،اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان برایم چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم😊
مال سینه‌س مال خاهرمه از دیشب دارم گریه میکنم حالم خیلی بده تو رو خدا بگین سرطانه یا ن

نمیدونم،ولی نگران نباش عزیزم ان شاالله که چیزی نیست،چون نوشته خوش خیم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
پس اون مورد دیگش ینی چی

هتروژنیسیته بافت فیبروگلاندولار رو میگی؟؟

من از نهایت شب حرف میزنم🌑،و از نهایت تاریکی،و از نهایت شب حرف میزنم،اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان برایم چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم😊