2777
2789
عنوان

استرس

102 بازدید | 9 پست

جدیدا خیلی استرس میگیرم بی دلیل دلهره هم همراش دارم بعضی وقتا کاشکی حداقل بعصی وقتا دلیلشو بدونم خودمو اروم کنم شما راه حلی دارید؟ اینجوری همش خوددرگیری دارم

گل گاو زبون

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میدونی همش تو خونم😂😂😂 هیجا نمیرم یدونه ابجی دارم که ازدواج کرده کلا تنهام

حس شیشم دارم .اخه منم جایی نمیرم بااین تفاوت من بچه دارم همش خونه واقعا نمیدونم نیاز به سرگرمی وتفریح دارم 

حس شیشم دارم .اخه منم جایی نمیرم بااین تفاوت من بچه دارم همش خونه واقعا نمیدونم نیاز به سرگرمی وتفری ...

میدونی حداقل تو میدونی کجا خوشحالت میکنه من با نصف بیشتر اطرافیانم حال نمیکنم جمع خانوادگیم خیلی خوشم نمیاد احساس میکنم خونه موندن بیشتر بهم خوش میگذره 

میدونی حداقل تو میدونی کجا خوشحالت میکنه من با نصف بیشتر اطرافیانم حال نمیکنم جمع خانوادگیم خیلی خوش ...

عزیزم منم همینم منم تو جمع دوس ندارم بااینکه شدیدا نیاز دارم . من نیاز ب تفریح و سرگرمی دارم نه کسی.منم با بیشتریا حال نمیکنم ازشون خیری ندیدم انچنان