2777
2789
عنوان

نماز

190 بازدید | 10 پست

زمانی که در اول وقت برای نماز جا نمازمان را پهن می کنیم و آماده نماز خواندن می شویم، انگار همه ی سختی ها عقب می کشند. انگار سختی های روزگار، به احترام نمازی که ما به پا داشته ایم، رهایمان می کنند و ما با خواندن نماز به یک آرامش_قلبی وصف ناپذیر می رسیم. هیچ کلمه ای نمی تواند لذت واقعی نماز اول وقت را توصیف کند. زمانی که ما در همان لحظات اولیه مشغول به خواندن نماز هستیم، در واقع شاه کلیدی در دست گرفته ایم برای حل کردن همه مشکلات.

التماس دعا

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

خدا جون لذت نماز رو به هممون بچشان   🤲

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

التماس دعا

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم