2777
2789

با خودشون رفتیم خریدارو کردیم حساب کردن دستشون دردنکنه البته ۸ سال پیش

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمدونم باخودشون رفتیم

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی
مگه شما برا دوماد خرج میکنید؟ ما اینجور رسم نداریم

ماهم رسم نداریم 

ولی چون خرج همه عروسی رو شوهرم داره میده و ی مقدار داریم پول کم میاریم 

خودم میخوام حداقل لباسو کت و شلوارو براش بخرم

کت و شلوار حلقه چمدون و وسایل آرایش بهداشتی لباس راحتی و این جور چیزا که البته ۲۰ سال قبل

حلقه براش خریدم و ساعت 

فقط مونده لباساش 

با گرونیه الان بنظرتون چقد پول میخوام؟

کت شلوار حدودا ۳بود کفشم از ۵۰۰ کمتر نبس برای حتابندونم باید لباس بخرم براش  ۵تومن کافیه؟

عزیزم من کت و‌شلوارم ک‌مدنظرنه تو هاکوپیانه  خیلی گرونن کفشای مارال هم خیلی قیمتاش زیاده نمیدونم ولی همه قیمته هست 

❤️خدا❤️ ❤️متاهل 👩‍❤️‍💋‍👨❤️
حلقه براش خریدم و ساعت  فقط مونده لباساش  با گرونیه الان بنظرتون چقد پول میخوام؟

والله الانو نمیدونم میتونی همین الان تو دیجی کالا یه دور بزنی و قیمت‌ها رو ببینی

معمولا قیمت‌ها مثل بیرونه

نظرات و هم بخون تو دیجی