2821
2789

چقدر تاپیک سابلیمینال زیاد شده 

من استفاده کردم 

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جواب گرفتی ؟

بله خیلی راضی هستم 

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛
میگن مغزو از بین میبره😞

چرا هر چیزی گفته میشه باور میکنید؟

اون زمانیکه سابلیمینال های خارجی و نامعتبر استفاده کنید که مغزم نابود نمیشه فقط چاکرا بسته میشه که آدم خستگی میگیره 

من استفاده کردم و خیلی راضی بودم 

چرا هر چیزی گفته میشه باور میکنید؟ اون زمانیکه سابلیمینال های خارجی و نامعتبر استفاده کنید که مغزم ...

عریزم میشه توضیح بدی باید چطوری انحام بدم و بوسترچیه

عریزم میشه توضیح بدی باید چطوری انحام بدم و بوسترچیه

سابلیمینال تونو انتخاب میکنید و یا از سازنده مورد نظر تون میگیرید و روزی نیم یا یک ساعت استفاده میکنید 

بیشترشون همینه نحوه استفاده شون 

بوستر یا سرعت دهنده معمولا برای نتیجه گرفتن زودتر استفاده میشه 

من استفاده نکردم خوب نتیجه می‌دیدم نیازی نداشت براش تایم بزارم 

میگن مغزو از بین میبره😞

اشتباهه

چه جور تلقین میکردین ؟ وقتی ساب گوش میکردین بهش دقت میکردین یا نه ؟ چیکار کنم که ساب بهتر نتیجه بد ...

تصویر سازی انجام میدادم 

ریلکس کن و توی مکان های ساکت استفاده کن 

چشمت دنبال نتیجه نباشه