2777
2789
عنوان

دارم چاق میشم😭

132 بازدید | 7 پست

تو دوران شیردهی ام.

قبل بارداری ۶۰ کیلو بودم تو بارداری کلا ۸ کیلو زیاد کردم ۱۰ روز بعد زایمان دوباره همون ۶۰ کیلو شدم کلی خوشحال بودم وزنم برگشته.....

ولی الان بعد ۴ ماه دارم چاق میشم چه کنم که هم وزنم بالا نره هم شیرم کم نشه؟ موهامم داره میریزه  

لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا  
شت من استخون خالی شدم

منم همه بهم میگفتم لاغر میشی پس چرا من برعکسم ای خدا  

تو چیکار میکنی که لاغر شدی؟ غذات کم شده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چاق ندیدی اینکه چیزی نیست 

خب روز به روز وزنم داره میره بالا قدمم کوتاهه همون ۶۰ هم برام زیاد بود یکمی..‌‌‌.

تازه حالا دارم شیر میدم شیردهی قطع کنم که واویلا میشه!

منم همه بهم میگفتم لاغر میشی پس چرا من برعکسم ای خدا     تو چیکار میکنی که لاغر شدی؟ غذات ...

نه اتفاقا بیشتر میخورم ولی هرچی میخورم نمیدونم کجا میره اره بابا لاغر میشی تو قدت چنده مگه

خب روز به روز وزنم داره میره بالا قدمم کوتاهه همون ۶۰ هم برام زیاد بود یکمی..‌‌‌. تازه حالا دارم شی ...

نه اینها مقطعی هست به مرور با حرص و جوشی که میخوری و کارهای خونه همون میشی دوباره 

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
نه اتفاقا بیشتر میخورم ولی هرچی میخورم نمیدونم کجا میره اره بابا لاغر میشی تو قدت چنده مگه

آخه کی لاغر میشم؟ دخترم ۴ ماهشه همه میگفتن شیر بدی لاغر میشی ولی هر دفعه که میرم رو وزنم وزنم بالا رفته،

قدم ۱۶۰، شکمم شل و ول