sheriali مدیر استارتر عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1525 عنوان دارم چاق میشم😭 132 بازدید | 7 پست تو دوران شیردهی ام.قبل بارداری ۶۰ کیلو بودم تو بارداری کلا ۸ کیلو زیاد کردم ۱۰ روز بعد زایمان دوباره همون ۶۰ کیلو شدم کلی خوشحال بودم وزنم برگشته.....ولی الان بعد ۴ ماه دارم چاق میشم چه کنم که هم وزنم بالا نره هم شیرم کم نشه؟ موهامم داره میریزه لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا 1400/07/07 | 21:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sheriali مدیر استارتر عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1525 شت من استخون خالی شدم منم همه بهم میگفتم لاغر میشی پس چرا من برعکسم ای خدا تو چیکار میکنی که لاغر شدی؟ غذات کم شده؟ لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا
merisa36 عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 2857 چاق ندیدی اینکه چیزی نیست آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
sheriali مدیر استارتر عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1525 چاق ندیدی اینکه چیزی نیست خب روز به روز وزنم داره میره بالا قدمم کوتاهه همون ۶۰ هم برام زیاد بود یکمی...تازه حالا دارم شیر میدم شیردهی قطع کنم که واویلا میشه! لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا
im_crrystall عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 336 منم همه بهم میگفتم لاغر میشی پس چرا من برعکسم ای خدا تو چیکار میکنی که لاغر شدی؟ غذات ... نه اتفاقا بیشتر میخورم ولی هرچی میخورم نمیدونم کجا میره اره بابا لاغر میشی تو قدت چنده مگه
merisa36 عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 2857 خب روز به روز وزنم داره میره بالا قدمم کوتاهه همون ۶۰ هم برام زیاد بود یکمی... تازه حالا دارم شی ... نه اینها مقطعی هست به مرور با حرص و جوشی که میخوری و کارهای خونه همون میشی دوباره آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
sheriali مدیر استارتر عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1525 نه اتفاقا بیشتر میخورم ولی هرچی میخورم نمیدونم کجا میره اره بابا لاغر میشی تو قدت چنده مگه آخه کی لاغر میشم؟ دخترم ۴ ماهشه همه میگفتن شیر بدی لاغر میشی ولی هر دفعه که میرم رو وزنم وزنم بالا رفته،قدم ۱۶۰، شکمم شل و ول لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا