2777
2789
عنوان

تا حالا شده 😔😔😔

90 بازدید | 15 پست

هیچی خوشحالتون نکنه 

دلتون ب هیچی خوش نباشه 

فک کنین از اول راهو اشتباه اومدین 

همش حسرت بخورین ک کار ندارم ایندم چی میشه و.....وقتی میبینم ی عده ای کمتر از سن من کار دارن و کلا خوشبختن غصه میخورم منم تلاش کردم پس چرا نشد 😔😔😔

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...

من از سن ۱۹ تا ۳۲ اینجوری بودم شدیدا ن الکی طوری که افسردگی حاد میگرفتم

خداروشکر مدتیه خوبم شاید بگم ۲ ماهی باشه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
من از سن ۱۹ تا ۳۲ اینجوری بودم شدیدا ن الکی طوری که افسردگی حاد میگرفتم خداروشکر مدتیه خوبم شاید بگ ...

منم فک کنم دارم نزدیک افسردگی میشم عزیزم😔😔😔چکار کردی ک بهتر شدی من خودمو تباه شده میدونم و دیگ نمیتونم تلاش کنم برا اینده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کار دارم بازم هرروز با نامزدم فکرمون این چیزاست و خیلی بده

وقتی کار باشه و البته سلامتی بنظرم بقیه مشکلات رو میشه حل کرد

منم فک کنم دارم نزدیک افسردگی میشم عزیزم😔😔😔چکار کردی ک بهتر شدی من خودمو تباه شده میدونم و دیگ نم ...

دیگه ب بن بست رسیدم چاره ای نداشتم جز اینکه دلخوشی برا خودم درست کنم😊مثلا چیزهای جینگولی دوست دارم میخرم مث تیبگ

خرید خیلی حال دلمو خوب میکنه... آشپزی

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
دیگه ب بن بست رسیدم چاره ای نداشتم جز اینکه دلخوشی برا خودم درست کنم😊مثلا چیزهای جینگولی دوست دارم ...

اره فقط خود ادم میتونه حالشو خوب کنه😔مجردی گلم؟

اره فقط خود ادم میتونه حالشو خوب کنه😔مجردی گلم؟

ن ۲ تا بچه دارم

فک کن با بچه هام حالم بد بود🥺

ن ۲ تا بچه دارم فک کن با بچه هام حالم بد بود🥺

عزیزم😍ان شاء الله عاقبت به خیر بشین .‌‌‌‌‌‌‌‌‌...خیلی حس بدیه خدا نصیب کسی نکنه....

وقتی کار باشه و البته سلامتی بنظرم بقیه مشکلات رو میشه حل کرد

هرکسی مشکل خودش رو اینطوری میبینه

اما وقتی اون مرحله رو رد میکنی

فکرا و مشکلات دیگه میاد

هرچی زودتر یاد بگیری که اینا بخشی از زندگیه کمتر اذیت میشی

هرکسی مشکل خودش رو اینطوری میبینه اما وقتی اون مرحله رو رد میکنی فکرا و مشکلات دیگه میاد هرچی ...

درست میگی اما پذیرش برای من سخته بخاطر همین دست و پا میزنم فقط

مگه چند سالته و چه راهی رو رفتی؟

23 خیلی دوست داشتم تربیت معلم قبول شم نشدم البته اون موقع ها شاید باید پشت کنکور میموندم اونقدر تا شهرم نیروی بیشتر بخواد و قبول شم اما رفتم ی رشته خوندم الان با اینکه مرتبطه اما بیکارم همش میگم ایکاش یامیموندم پشت کنکور یاهمون سال رتبه بهتر می اوردم باامادگی بیشتر میرفتم 😔😔😔البته اون موقع ها خیلی شاید به فکرش نبودم اما الان ک میبینم چقدر جذبش زیاد شده و خیلیا قبول میشن غصه ام میشه عاشق معلمی ام😭😭😭😭

23 خیلی دوست داشتم تربیت معلم قبول شم نشدم البته اون موقع ها شاید باید پشت کنکور میموندم اونقدر تا ش ...

منم بعد کارشناسی اولین کار رفتم آزمونشو شرکت کردم و قبول نشدم با این که درسخون بودم و سراسری تهران

الان خداروهزار مرتبه شکر میکنم که قبول نشدم

یه چیزایی هست که نشدنش خیلی به نفعمون بوده و بعدا متوجه میشیم

عزیزم😍ان شاء الله عاقبت به خیر بشین .‌‌‌‌‌‌‌‌‌...خیلی حس بدیه خدا نصیب کسی نکنه....

ممنون عزیزدلم