2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به اسم شنتیا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 38971 بازدید | 167 پست
مهسان جان اتفاقا منم از یه بنده خدایی که متولد ۵۹ هست شنیدم که تو مدرسه اسم دوستش شنتیا بوده!‏
دو بیت عشق بخوان هم زبان، هوا ابری ست.....
کمی ترانه ببار آسمان، هوا ابری ست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خنگ؟!!!!‏ :‏)))))))‏ این دیگه خیلی باحال بود!!!‏ اتفاقا ما هم قبل باردار شدن من انتخابمون بردیا بود. نمیدونم چی شد عوض شد. خوب مفهوم شنتیا خیلی قشتگتره. بردیا صرفا یه اسم ایرانیه!‏ همین!‏ مفهوم خاصی نداره
شیما خوش به حال فامیلات بخدا فامیلای ما خنگن ههههههههههههههههههههه

صد دفعه گفتم اسم نی نی من نیلا هست می گن چی میلا هههههههههههه دیگه خیلی بخوان فسفر بسوزونن می گن لینا به به خوبه حالا چرا اسم پفک گذاشتی

فکر کن من بار اول تو جمع گفتم نیلا برادر شوشو گفت وای خدا لینا لوله ای برادر زادم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببین نهایتا نظر خودت شرطه شیما جون
من ممکنه یه اسمی تو انتخاب های خودم نباشه ولی دوستش داشته باشم ، خوشاهنگ باشه و دلنشینم
ولی بعضی وقتا آدم یه اسمی رو حتی به گوشش هم میخوره نمیپسنده
گرچه من میگم این آدم ها هستن که به اسم معنی و شخصیت میدن
به هر حال به نظر من این اسم زیاد مردونه نیست ، همیشه که بچه پنج شش ساله نمیمونه
:‏))))))‏ والا منم اولش که گفتم خیلی برخودای عجیب غریب دیدم. واسه همین نگفتم دیگه تا قطعی شه!‏ آخه ما کلا اسم عجیب زیاد داریم تو فامیل. یعنی درواقع همه اسمشون تک هست و شاید عجیب!!‏ :)))‏ عادت دارن ملت :‏)))))‏
من خودم عاشق اسمای تک هستم
حتی اسمی که خودم برای پسر فرضیم !!!‌در نظر دارم
حتی یه موافق هم نداره !ههههههه
واسه همین فقط در حد یه رویا مونده !
ولی خب برای بچه م سعی میکنم یه کم به عرف توجه کنم
ممنونم ماهک جون!‏ اتفاقا من تو این مورد که تو میگی هم شک داشتم، تو سرچهام با یه دکتر سبیل کلفت مواجه شدم که ایرانی بود و اگه اشتباه نکنم استاد دانشگاه هاروارد!!!‏ :)))))‏ یعنی میگم ورژن سن بالای این اسم هم وجود داره :))))‏
2790
2778
2791
2779
2792