2777
2789

مال من ردمی نوت ۸ پرو هست خیلی راضیم ازش 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند وقته داریش؟ تبلیغاتش رو مخ نیست؟؟  هنگ نمیکنه؟

تبلیغاتش مال اپلیکیشن هاییه که نصب میشه روش خودش که تبلیغ نمیاره ، هنگ نمیکنه باتریش خیلی خوبه از صبح تا شب هم تو اینستا بچرخم یه روزو کامل جواب میده اما اگر معمولی استفاده کنم دو روز شارژ نگه میداره، دوربینش خوبه حافظه ش مال من ۱۲۸ هست کلی فیلم و اهنگ و عکس دارم هنوز به نصف نرسیده سرعت جی پی اسش هم خوبه سریع پیدا میکنه ، دیگه چیزی به ذهنم نمیاد بگم😉

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
یسری از شیائومی ها از کار افتادن  من a51 خریدم

از کار نیفتادن یه تعدادی از شیائومی ها کانفیگ نشده بودن برا ایران شماره های ضروری مثل پلیس و اورژانس رو نمیگرفتن وارداتشون رو ممنوع کردن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز