siminbano مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 656 عنوان قبل از کرونا 😢 59 بازدید | 4 پست بچه ها من عمیقا دلم زندگی بدون کرونا میخواد به نظر شما این لعنتی کی تموم میشه؟الان داشتم عکسای سفر سه سال پیشمو میدیدم با همسرم خیلی دلم گرفت،میشه یه کم آرزو و دعاهای خوب کنید این داستان تموم شه بخدا دلمون لک زده واسه یه سفر و رفت و امد بدون استرس 1400/07/07 | 18:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختری_خوشحال عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 1958 دقیقا کاش مردم هم یه مقدار بیشتر رعایت کنن تا مثل خیلی از کشور های دیگه ما هم دیگه جشن پایان کرونا بگیریم... خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم» ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!
siminbano مدیر استارتر عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 656 دقیقا کاش مردم هم یه مقدار بیشتر رعایت کنن تا مثل خیلی از کشور های دیگه ما هم دیگه جشن پایان ... همه واقعا روحیشون داغون شده کاش همه برن واکسن بزنن بخدا راحت شیم
گوگولی68 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 15213 من میخوام فک کنم کرونا نیستدیگه خسته شدم بدرک به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
دختری_خوشحال عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 1958 همه واقعا روحیشون داغون شده کاش همه برن واکسن بزنن بخدا راحت شیم درستههم واکسن بزننهم ماسک بزننو هم جاهای شلوغ نرن تا شدت ابتلا بیاد پایینوگرنه ما پاسوز اونایی میشیم که رعایت نمیکنن و بقیه رو به کشتن میدن (متاسفانه مردم اینجوری کم هم نیستن...) خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم» ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!