2777
2789

سلام من به انگلیسی خیلی علاقه دارم میخام کامل کامل یاد بگیرم اینم بگم اول دبیرستانم ولی به درسام نمی‌رسم که بخوام یاد بگیرم 

پادکست و تو یه کانال و گروه تلگرامی هستم هر روز سعی می کنم یاد بگیرم اما تا تیچر نباشه هیچی مثل زبانسرا نیست

اینم بگم یه مدت به زبانسرا رفتم تیچرمون لهجه نداشت و ساده می‌گفت من میخام با لهجه یاد بگیرم 

لهجه امریکن دوس دارم و اینکه لهجه مشکلی تو speaking ایجاد می کنه؟، شاید نکنه اما من با لهجه دوست دارم یه کتاب گرامر هم از تیچرم گرفتم بخونم خودم تو خونه و نرم کلاسش اما حس میکنم اگه تیچر درس بده بهتره توضیحات بیشتری میده مشکلم اینه از لهجش بدم میاد دو سه بار بهش گفتم بهم گفت تو میخای کلاس می‌ذاری🙄😒😒😒😒😒😒

خب کلاس نداره راستش مامان بابام بهم قول دادن بعد از تحصیلاتم برم خارج⁦❤️⁩

از دختر خالم یاد گرفتم اون ۲۷ سالشه خودش رفت آمریکا در ضمن لهجش عالیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلم و سریال و کارتون انگلیسی ببین تمام 

من با همین روش دارم یاد می‌گیرم یه ساله کنده ولی خیلییی خوبه چون تلفظ خوبشو یاد میگیری و لهجت خوب میشه اینجوری مثله بعضیا مثل فارسی صحبت نمی‌کنی 🤢

🤭 اگه کتاب و فیلم و سریال تخیلی خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین مرسی از شما 😘❤🌺 اگه می‌خوایی منو قانع کنی لطفا بدون اعتقادات مذهبی و توهین قانعم کن😗