سلام خواهرای گلم اومدم بگم که من اول دبیرستانم از همین الان میگم که لطفا حرفایی مثل این سایت مناسب سن شما نیست-یا حرفای زشت و تمسخر و تحقیر آمیز نزنید. من اومدم از شما خواهرا کمک بگیرم
خب مشکلم اینه که من پارسال نمره ام عالی بود اما از همون روز اول من فقط برای نمره درس می خواندم نه برای یادگیری رشته ای که انتخاب کردم علوم انسانیه و دیروز که کتاب رو گرفتم بگم که چیزی جز یه تاریخ چرت و منطق و بقیشم حفظیاتش کلا😓 نداریم اینم بگم من پارسال به عشق ادبیات این رشته رو رفتم و فقط به ادبیات علاقه دارم الان دو روزه کلاسمون شروع شده و درس هم دادیم و من فقط سوال بندی می کنم باور کنین یه کلمه حفظ نکردم همش فارسی
در ضمن بگم که من تا قبل ۱۵ سالگی یه مدت افسرده بودم و نمیدونستم چون گاهی خوشحالم بودم و گاهی ناراحت و این مسأله آزار دهنده بود واسم خلاصه یکم بهتر شدم ولی از روزی که مدرسم شروع شده همش حس میکنم درس ارزشی دنیا هیچ ارزشی ندارد همش احساس کوفتگی میکنم میگم آخه من اینطوری میخام بشم معلم؟. این هم بگم علاقه بسیار شدیدی به انگلیسی دارم و اینکه در ضمن تو کانالهای تلگرامی هم هستم که انگلیسی آموزش میدن و جدیدا تو یه گروه تقویت زبان انگلیسی هستم که سراسر جهان توشن و من فقط خودمو با اون سرگرم می کنم نمیدونم چم شده چرا آخه قرار نبوده اینطور شه من میخواستم درسامو حفظ کنم نزارم انباشته و شاگرد اول کلاس باشم نه اینکه یه چشمم به کتاب فارسی باشه یه چشمم به انگلیسی
گاهی اوقات با مادرم دعوا دارم اون هیچوقت منو درک نمیکرد یه برادر لجباز هم دارم که نگو
خلاصه من کلا به فارسی و انگلیسی علاقه دارم و نمیدونستم از سایر کتابا خوشم نمیاد و همش قراره اینجوری کنم اگه از همین اول دبیرستان اینجوری باشم وای به حال دو سال آینده ام به دختر خالم حسودیم میشه آخه اون به همین راحتی معلم شد و الان جوریه که بضیا میگن سخته و ....این حرفا ولی من عاشق معلمیم😭😭😭😭 کمک لطفا حالم خوش نیست از یه طرف نمیخونم از یه طرف میگم انگلیسی از یه طرف میگم چه گلی بگیرم سرم