2777
2789
عنوان

چجوری اذیت کنم؟

1883 بازدید | 65 پست

شوهرم همیشه اذیتم کرده تازگیا با خواهرش خیلی اذیتم میکنن. و من واقعا از پسشون برنمیام‌. دیگه نمیکشم. خواهرش باهمین کاراش باعث شده شوهرش نخواد باهاش باشه و به بهانه کار مدام جدا زندگی میکنه. و همیشه به بهانه های مختلف شوهرمو از خونه بیرون میکشه و معلوم نیست کجا میرنو میان.بعدشم حرف میزنم یجورایی میگه همینه که هست بعدشم بدتر میکنه. شوهرم سابقه خیانت و گوشی مخفیم داشته. خودم تو فکر طلاقم ولی تا میشه میخوام این اتفاق نیفته... چجوری یه گوشمالی بهشون بدم حالا از راه قانون مثلا بترسونمش یاهرچی....پولداره ولی خسیس. هیچ جاهم نمیبرتمون. هیچ دلخوشی ای ندارم.

من همیشه عشقمو اذیت میکنم میگه پدرمو درآوردی خیلی اذیتم میکنی😅🤣🤣

مَن نبضَـم با لبخندِ تو ميزنه . . ♡                                             کاش امام رضا تو بخوای و حاجتم روا شود ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز یکی از بچه ها تعریف کرد که ماشین شوهرش رو ۱۰ ملیون زد تو دیوار 

هر دیقه زنگ میخورد😂😂😂

تو هم همین کار رو کن🤷‍♀️

قول میدم گریش بگیره😂

هر کی رو بخوام فحش بدم لایکش میکنم....:).          ۲۷ سالمه دوستان

سیاست‌داشته‌باش‌  باهاش‌ مهربون‌ باش‌ ببرش‌مشاوره‌ 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﺮﺑﺪﻩ ﻣﯽ ﮐﺸﯽ 💕ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﺁﺑﺮﻭﺩﺍﺭﯼ💛ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﺭﺩ ﻣﯽ ﮐـــــﺸﻢ 💛ﻭ ﺗﻮ  ﭘﺪﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ …💛ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ،💛ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮم⇨💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ ،ﺯﺍﻧﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺍﻧﻮﯾﻢ ﻣﯽ ﺳﺎﯾﯽ ﻭ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﮐﻨﻢﻭ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ :" ﺁﻗﺎﯼ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻟﻄــــــــــﻔﺎ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ !💝ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮﻡ⇨  💝ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ  ﭘﯿﺶ ﭘﺎﻫﺎﯾﻢ💥ﺗﺮﻣﺰ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﭼﻨﺪ ؟ 💥ﻭ ﻣﻦ ﺭﻭﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﻢ …💥ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ💥ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﯾﺪ …ﮔﺮﯾﺴﺘﻨﯽ ﺳﺨﺖ،💥ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﯾﺸﮥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺗﻮ …💥ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ 💥ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ💥"ﻣﻦ  ﺍﺯ " ﺗﻮ" ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــــــــــــﺮﻡ⇨💥ﺯﻥ ﻋﺸﻖ ﺯﺍﯾﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯾـــــــﺶ ﻧﺎﻡ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺍﻭ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﺸﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪﺑﭽﻪ ﺩﺧـــــﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﺪ … !!!ﺍﻭ بیخوابی ﻣﯽ ﮐﺸﺪ …ﻭﺗﻮ خواب حوریان بهشتی میبینی !!او مادر میشودوهمه جا میپرســـــن:نام  پدر؟    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌

باهاش سر سنگین باش

اومد طرفت بگو این منو توئیم ک برا هم میمونیم پس فردا همه میرن سر زندگیشون همون خاهرت اجازه میده تو زندگیش دخالت شه

کاربری دوم😐_ اینجِی سودیش کُجِیس 😐😑⁩_ یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😐⁦✌️⁩
باهاش سر سنگین باش اومد طرفت بگو این منو توئیم ک برا هم میمونیم پس فردا همه میرن سر زندگیشون همون خ ...

فایده نداره میبینن عقب میکشم میگن خب این کاری نداره بذار اویزون باشیم تیکه میندازم بهش چندروز پیداش نیست دوباره میاد پرقدرت بدتر میکنن باهم

بدتر میکنن مخفی کاری....

غذا میپزی  یواشکی یک تیکه گوشت را بخور. به خودت برس.  اگه میتونی برای خودت پس انداز کن. 

به شوهرت بگو میخوام برم ناخن بکارم. دائم از شوهرت پول بگیر برو آرایشگاه. 

گوه به گور فامیل شوهر