2777
2789
عنوان

قهر کردم

103 بازدید | 5 پست

با شوهرم چون من مقصرم ولی اون دعوا شروع کرد نمیخوام خودم اشتی کنم خودش هم نمیاد دو روزه 

دلم گرفته ی چی بگین حالم خوب شه

موضوع بحث بابام ب شوهرم گفت یه گوشی بخره  میخپست برا مامانم  بعد شوهرم گف صد تومن گرون تر شده من چیزی نمیگم روم نمیشه اغا هی مامانم پرسیذ چند شده چون هدیه بود از بابام نپرسید از من پرسید گفتم نمیدونم اما ب نظرم صد تومن گرون تر شده اینم میگه بابام اونم پولو صد بیشتر میزنه شوهرمم با من دعوا کر چرا گفتی مگه نگفتم چیزی نگی چ قدر خریدم  و صد گرون تر شده

منم گفتم مثل بچه ادم اگر میپرسیدی برات توضح میدم الان هیچی  

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

این دعوا نیست بحث کوتاهه خود به خود آشتی میشین

دو روز نمیاد اشتی دلم گرفته

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خودت برو آشتی اینا که اسمش دعوا نیس دعوا ندیدین.

نوچ من نمیرم ایشون خودش میتونس منطقی بپرسه ن ب حالت دعوا با حرفای زشت ک تو غلط کردی گفتی