2777
2789
عنوان

گوشی چی بگیرم؟

87 بازدید | 13 پست

با ۵ تومن نمیدونم گوشی چی بگیرم 

شایومی نوت ۸ پرو خیلی دوربینش خوبه ولی میگن کلا برند شیائومی عمرش کوتاهه 

سامسونگ هم هست ولی چون دوربین برام مهمه به نظرم کیفیت دوربین شاییومی بهتره خیلی 

شما بودین چیکار میکردین؟ رو کاغذ شیائومی بهتره ولی برند سامسونگ انگار معتبر تره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی گفته شیاعومی عمرش کمه برادر من ردمی نوت چهار داره شیش سال پیش خریده 

میدونی کیفیت دوربین سامسونگ ضعیفتر نیست 

مثلا سامسونگ وقتی دوربین 48میزنه قیمت گوشیش میره بالا هفت تومن و...

ولی شیاعومی با قیمت چهار پنج تومن بهت گوشی با دوربین 48میده 

شیاعومی برای کسایی که پول خریدن گوشی های بالای هفت هشت تومنو ندارن خیلی خوبه 

گوشی منم ردمی نوه تی هستش راضیم 

A50 بگیریا m21 s خوبه

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
کی گفته شیاعومی عمرش کمه برادر من ردمی نوت چهار داره شیش سال پیش خریده  میدونی کیفیت دوربین سا ...

وای من ازاین مدل میخاستم بیشورفروشندع گف توبازارکمه ازشیا راضی بودم گفتم واس تنوع سامسونگ بخرم یا هوآوی.. پس بازم شیا میخرم😉

کی گفته شیاعومی عمرش کمه برادر من ردمی نوت چهار داره شیش سال پیش خریده  میدونی کیفیت دوربین سا ...

اره کیفیت دوربینش خیلی خوبه 

فقط من بابت عمر گوشی میترسیدم 

پس شما راضین 

وای من ازاین مدل میخاستم بیشورفروشندع گف توبازارکمه ازشیا راضی بودم گفتم واس تنوع سامسونگ بخرم یا هو ...

واقعا کمه🤔من سبز اقیانوسی گرفتم 

راستی حافظه 64نگیر 

من گفتم چون لپتاپم هس حافظه زیاد نمیخوام 

ولی الان پشیمونم تند تند باید خالی کنم لپتاپ😂

البته من از اونام که گوشیم پوره فیلمو سریاله واسه همون زودی پور میشع 

♥️♥️♥️ خیلی میترسم شیائومی بگیرم یهو به خاطر تحریما بپره 😶😶

چرتو و پرته اینا 

اگه تحریمم بشه هیچوقت نمیتونن گوشیای داخل کشورو بسوزونن 

این قضیه واسه چند ماه پیشه اگه میسوزوندن سوخته بود دیگه ولی بازم خودت میدونی از چندنفرم بپرس ببین چی میگن