2777
2789
عنوان

این رفتار مادرشوهرم یعنی چه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 46 پست

عزیزم مادرشوهر من هم اینجوریه مهمونی دعوت میشیم ازطرف خاله ای چیزی به شوهرم زنگ میزنه میگه با خانمت مشورت کن خبربده. همیشه میگه میترسم بچه داری بچه ها بیدارشن یا میخاد رودربایستی نکنم بگم میام.منم ناراحت نمیشم.شاید مادرشوهرت دلیلی داره.ازش صادقانه بپرس.اگه برخوردت صادقانه باشه خوشش میاد و محبت ایجادمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مادرشوهر من هم اینجوریه مهمونی دعوت میشیم ازطرف خاله ای چیزی به شوهرم زنگ میزنه میگه با خانمت ...

آخه من هر چی ب این بشر خوبی و محبت کردم بازم ناراضی بوده .میشینم فکر میکنم جزء بدی ازش چیزی ندیدم.حتی مراسم برادرم ک فوت کرده بود نیومد از بس بدجنسه

چرا نیاد خونه ات؟

اصلا احوال نمیگیره بعد خودش میزنه به مریضی میاد چکاپ کامل میکنه باز می‌بینه چیزی نیست کولی بازی درمیاره که دکترا خوب نیستن، یه مرتبه به زور میگفت قلبم عمل کنین دکتر میگفت سالمه اون اصرار رو اصرار، بچه هاش بهش میخندن میگن آبرومون کل فامیل برده، منم اصلا وقت ندارم بخوام اداهاش تحمل کنم راحت گفتم نیا

اوه کجای کاری باورت میشه بعضی وقتا با خودم میگم کاش خاله نداشتم ان قد ک ازش خوردم!

آره دیگه آدم این رفتارها رو از خودی میخوره خیلی آزاردهنده هست تا از یک مادرشوهر غریبه بخوره. 

شما قبل ازدواج اخلاق خاله آن رو نمیدونستی، شناخت نداشتین

من يكماه اسباب كشي كردم با ي بجه كوجيك باردارم هستم مادرشوهر خواهرشورم نه ي زنك زدن نه اومدن كمك

مگه اونا باید برات اسباب کشی کنن

بی منت یک کارگر بگیر بقیشم شوهرت کمک کنه

محبت عاشقانش خوبه نه سیاستمندانه...