2777
2789
عنوان

این رفتار مادرشوهرم یعنی چه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 46 پست
من يكماه اسباب كشي كردم با ي بجه كوجيك باردارم هستم مادرشوهر خواهرشورم نه ي زنك زدن نه اومدن كمك

مثل مادر شوهر من، منم جلو خودش گفتم تا بچه هام کوچیکن نیا خونه م، یکم خودش زد دید جدی ام ساکت شد راحت شدم

من يكماه اسباب كشي كردم با ي بجه كوجيك باردارم هستم مادرشوهر خواهرشورم نه ي زنك زدن نه اومدن كمك

مال منم اینجوریه بچم شیر خواره بود چندبار اثاث کشی کردیم حتی یبار زنگ نزدن بپرسن کمک میخوای نمیخوای؟خوب میدونن دست تنها هستم دیگه گفتم گم شن کارگر میگرفتیم.اثاث کشی خودشون تمام طایفه رو جمع میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم اینجوریه بچم شیر خواره بود چندبار اثاث کشی کردیم حتی یبار زنگ نزدن بپرسن کمک میخوای نمیخوای؟ ...

به خدا از صبح دارم جمع ميكنم با ي بجه كوجيم.كاركر كرفتنم خوبه ولي اصل كار جيدنشونه

خیالت راحته روزی صدبار به خودم لعنت میفرستم که چرا شوهرمو با خانوادش اشتی دادم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

ینی یکی عروس بد دوتا عروس بد  یه عمره مشکل اکثر عروسا اینه واقعا چرا ؟چشونه مادرشوهرا

الان دقیقا مشکل منم اینه،مادرشوهرم برای بچش که ده روزه کرونا داره یه کیلو میوه نفرستاده.درحالی ک ی ماه پیش برا خونوتده برادرشوهرم همچی میفرساد کرونا داشتن.همش چشمشون ب پدر مادر بیچارهه منه

اینقدر بدم میاد به شوهر میگن، یعنی اینکه تو مهم نیستی شوهرت مهمه نظر اون مهمه تو هیچکاره ای، متنفرم ...

منم بدم میاد.منم دیگه خونشون نمیرم بعد میگن چرا نیومدی میگم خبرم نکردین.

چرا درد سر میخوایین

وقتی اونا دوری و دوستی رو انتخاب کردن شما هم روشو ادامه بدین با خیال راحت به زندگیتون برسین چیکار داری به کی زنگ میزنه چه بهتر که صمیمی نیست انسانها هر چقدر صمیمی بشن انتظارات بیشتر مشه اینا رو از تجربه زندگی بیست ساله ام میگم

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه
به خدا از صبح دارم جمع ميكنم با ي بجه كوجيم.كاركر كرفتنم خوبه ولي اصل كار جيدنشونه

آره واقعا خیلی سخته.من دیگه اینقدر تنهایی و سختی کشیدم پوست کلفت شدم و اصلا نیازی بهشون ندارم

من که مادرشوهرم بیست چهاری خونمه چی بگم خودش میره خوش گذرونی دخترش امسال کلاس اوله کلا گذاشته پیش من درسش بدم دخترشم لوس 😫شوهرمم عین خیالش نی میگه خوب چیزیت کم نمیشه که خوبی کن که درحقت خوبی کنن حالم بهم میخوره ازاین زندگی😣

درتاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤰🏻🤱برام دعاکنید 
من که قطع رابطه ام موقعی هم که رابطه داشتم شماره منو نداشت می‌گفت من فقط شماره بچه هامو دارم شماره ک ...

شوخی میکنی، خاله آدم اینقدر بی محبت. من رو بگو که چقدر حسرت میخورم خاله ندارم