2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باردار شدی؟امپول آزاد سازی نزدی؟

اچ سی جی همون آمپول آزادسازی هست که روز سیزده گفت دوتا با هم بزنم‌.

من 6ماه تحت درمان با داروهای کمک باروری بودم.که باردار نشدم.فروردین ماه هفتم بود که پزشکم بهم دارو نداد بعد پریودی رفتم معاینه شدم و دارو برای عفونت بهم داد و روز 10سیکل یعنی 3روز بعد پاک شدنم رفتم عکس رنگی.جفت لوله هام بسته بود که با عکس باز شد.ولی چون دارو برای عفونتم میخوردم اقدام ب بارداری نداشتم.بعد اتمام داروهای آنتی بیوتیکم با جواب ریپورت عکس رنگی رفتم پیش پزشکم مجدد معاینه کرد گفت عفونت قارچی گرفتی باز بهم دارو داد برای عفونت قارچی و گفت احتمالا بخاطر بسته بودن لوله هات تا الان باردار نشدی‌.با این وجود برای اردیبهشت بهم اچ سی جی و کلومیفن داد که چون ماه رمضون بودبود و خواهر زادم اکثر روزا خونه ما بود داروها رو مصرف نکردم.فقط چند بار اقدام داشتم ولی امیدی ب بارداری نداشتم.با همون چند بار اقدام باردار شدم و دقیق روز موعودم بی بی چک زدم که دوتا خط در جا پررنگ شد.و خداروشکر بعد رفع انسداد لوله رحمی بدون دارو باردار شدم.

خدا رو شکر عزیزم برای منم دعا کن 

انشاالله خدا بهترینها رو برات رقم بزنه و همین ماه دامنت سبز شه.

ولی بنظرم اگه تا الان عکس رنگی هم نرفتی برو.خیلی ها با همین عکس رنگی مشکلشون حل شده.یکیش خود من.