2777
2789
عنوان

دکل مخابرات

113 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

یک خونه ای هست شوهرم دیده که بریم اونجا رفتم نگاش کردم دقیقا زمین بغلش دکل مخابراته ضرر نداره؟ دو تا دختر کوچیک هم دارم میترسم برامون ضرر داشته باشه.

خدایا سپاسسپاس سپاس . خدایا شکرت که یک روز دیگه طلوع افتاب زیبایت را دیدیم... لطفا برای باردار شدن دوستم دعا کنید...   خدایا بچه ها مو به خودت سپردم   خدایا سپاس سپاس سپاس

ببین یه شرکتی هست به اسم آیریا... دانش بنیان هست وابسته به دانشگاه امیرکبیر

میان خونه رو از لحاظ امواج بررسی میکنن... و درصورت لزوم عایق بندی میکنن که کمترین آسیب بهتون برسه 

اگه از نظر مالی مشکلی ندارید.. میتونید باهاشون تماس بگیرید و بیان خونه رو بررسی کنن و اگه اوکی بود توش زندگی کنین.. اگه نه که قیدش رو بزنین...

اگه خواستی پیجش رو برات میذارم

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این شماره ها میتونی تماس بگیری، راهنماییت میکنن

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
ببین یه شرکتی هست به اسم آیریا... دانش بنیان هست وابسته به دانشگاه امیرکبیر میان خونه رو از لحاظ ام ...

ممنون هزینش زیاده؟

خدایا سپاسسپاس سپاس . خدایا شکرت که یک روز دیگه طلوع افتاب زیبایت را دیدیم... لطفا برای باردار شدن دوستم دعا کنید...   خدایا بچه ها مو به خودت سپردم   خدایا سپاس سپاس سپاس
ممنون هزینش زیاده؟

دقیقا یادم نیست.. فکر می‌کنم حدود ۲ میلیون بود...

ولی ارزش داره...

بعدم برای عایق بندی که هزینه هاش جداس.. مثل رنگ عایق، برچسب شیشه ی عایق و .....

تماس بگیر از خودش جزئیات رو بپرس...

دقیقا یادم نیست.. فکر می‌کنم حدود ۲ میلیون بود... ولی ارزش داره... بعدم برای عایق بندی که هزینه ها ...

ممنون ❤