2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 23 پست
یعنی سال 4و5نفر درضمن من خودم ازهمه بزرگترم یه بار ازدواج کردم  به نظرتون اینم تاثیر داره

چرا تو اون ۴ ۵ نفر یکیو انتخاب نمیکنین؟ بعضی خونواده ها پیش خودشون میگن شاید اولی بساز نبوده که طلاق گرفته. ولی عذاب وجدان نداشته باش. تو مقصر نیستی

من تک دختر بودم همین الان تاپیک بغلی گفتم خواستگار اصن نداشتم الان دوره خواستگار سنتی نیست دوست می ...

خواهرم همینو میگه از خواستگار سنتی خوشم نمیاد

زن زندگی آزادی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اخه احساس میکنم شاید فک کنن ما پشتیبان نداریم یا نفراولی که بخواد داماد خانواده بشه همه مسئولیت ه ...

آهان ، خب شخصی که این طرز فکر را داشته باشه همون بهتر که اصلاً نیاد

نگران نباش امیدوارم بهترین چیزا برات اتفاق بیفته

چرا تو اون ۴ ۵ نفر یکیو انتخاب نمیکنین؟ بعضی خونواده ها پیش خودشون میگن شاید اولی بساز نبوده که طلاق ...

بعضی موقع ها خیلی عذاب وجدان میگیرم میگم  زندگی من اینجوری شده رواینده اینا تاثیر گذاشته  درضمن من  به خودم قول دادم اینارو سر وسامون بدم بعدخودم ازدواج کنم

زن زندگی آزادی

کلا دوره و زمونه بدی شده..دخترا تعدادشون زیاده و همه تحصیلکرده اند...پسرا یه سریشون تحصیل کرده اند یه سریشون از اول رفتند سر کار...اینه که دخترا هم کفو خودشون رو پیدا نمی کنن..

معیارهای ازدواجم عوض شده..دیگه خیلی دنبال دختر پاک و اخلاق و اینها نمی گردند..همه چیز شده ظواهر و مسایل مالی و ...

تو سنین پایین هم خواستگارا بیشترند اما به مرور کاهش پیدا می کنن

دعا هم خیلی موثره..مشلول و یستشیر رو هر صبح و شام بخونید تا چهل روز

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
بعضی موقع ها خیلی عذاب وجدان میگیرم میگم  زندگی من اینجوری شده رواینده اینا تاثیر گذاشته   ...

عذاب وجدان نداشته باش. تو تقصیری نداری. معطل اونا هم نمون اگه مورد خوبی بود ازدواج کن

کلا دوره و زمونه بدی شده..دخترا تعدادشون زیاده و همه تحصیلکرده اند...پسرا یه سریشون تحصیل کرده اند ی ...

اصلا گیج موندم بعضی موقعا میگم مردا دنبال تیپ وظاهر اینان برم تیپ بزنم بعضی موقعا میگم دنبال حجابو اینان دوگانگی ایجاد میشه دیگه

زن زندگی آزادی

اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی!

بهت پیشنهاد میکنم نمونه کارای واقعی از عمل زیبایی سینه رو ببینی بعد تصمیم بگیری.

https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/

برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیر:

09127906020