2777
2789
عنوان

گلوم میسوزه🤕

72 بازدید | 9 پست

کروناگرفتم یعنی؟میخواستم برم واکسن بزنم😩

چقدمن این مدت رفتم دکترای خدا

حالم داره ازخودم بهم میخوره همش مریضم😞😞

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دو روزه هرچی میخورم تلخه و پشت قفسه سینم درد میکنه امروز میخواستم واکسن بزنم ولی نرفتم اصن موندم باید چکار کنم 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....
خب ادم مریض میشه دیگ غصه نداره..فعلا واکسن نزن..چونکه معلومممم نیس کرونا دارین یا نه

اره مریض میشه ولی واس من همه درداپشت هم میان

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
منم دو روزه هرچی میخورم تلخه و پشت قفسه سینم درد میکنه امروز میخواستم واکسن بزنم ولی نرفتم اصن موندم ...

بنظرم اسیدمعده ست برای شما

بااین حال برای احتیاط نزنید فعلا

بنظرم اسیدمعده ست برای شما بااین حال برای احتیاط نزنید فعلا

منم گفتم شاید از معده باشه ولی درد پشت قفسه سینه رو میگم شاید از ریه باشه

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....
لابد بدنتون ضعیف شده مستعد بیماری مختلف شده ...یا شایدم فکر و خیال زیاد دارین؟

فکروخیالای الکی..خیلی عصبی واسترسی ام

منم گفتم شاید از معده باشه ولی درد پشت قفسه سینه رو میگم شاید از ریه باشه

نه اسیدمعده به پشت هم میزنه چون دهنتون تلخ میشه گفتم برای خیال راحتی تست بدین منفی بود واکسن بزنید