2777
2789
عنوان

حرف همسرم

313 بازدید | 32 پست

همسرم از اول توهیچ کاری کمک نمیکنه بهم الانم باشرایط بپه داری بازم ازش توقع ندارم دیشب یهش گفتم اصلا دلت نمیسوزه بهم مثلا یه کمکی کنی برگشت گف بااین وزنت اگه کمک هم بکنم که بدتر میشی اگه لاغربودی حتی نمیذاشتم پاشی کارکنی کارکن لاغرشی کمک نیاز نداری...خیلی دلم شکست قایمکی کلی اشک ریختم بخدا دست خودم نیس بعد زایمانم اضافه وزن اوردم بخاطر شیردهی هم رژیم نمیتونم بگیرم بچه هم که نمیذاره ورزش فلان بکنم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با همچین ادم‌بی درکی بحث کردن بی فایدس الان جوابشم بدی باز یه حرف بدتر میزنه‌و‌دلتو‌میشکنه

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
چرا یواشکی گریه کردی؟ جلو  روش گریه میکردی،داد میزدی بچه تو باعث شد چاق بشم ،بی معرفته ب ...

اخه ازگریه بدش میاد میگه نبینم گریه میکنی منم میترسم جلوش گریه کنم بدش بیاد

امروزم تولدمه کلا یادش نیس شب میگم تولدمه میخنده میگه واقعا؟ یادم نبود نه تبریکی نه کادویی اصلا احسا ...

ببخشید ها

ولی این مردا چقدر حال بهم زن شدن

از هرچی مرد این مدلیه متنفرم

در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!
2790
2778
2791
2779
2792