سلام.دوستان میشه نظرتونو بگیرن یه پسری رو سرکار سالها پیش یکبار برای کاری دیدم همونجا شمارمو ب بهانه کارگرفت و چند بار بعد ۲ سال برای کاری صحبت کردیم حالا ایشون توی پیج اینستای من بوده و عکس ک گذاشتم زنگ زد و چنو باری بم زنگ زده تا اینکه چند باری بمگفت اومدی تهران بیا ببینیم همو خودش داره درس میخونه و کار میکنه گفت نمیتونم بیام یکماه پیش بام صحبت کرد ببینه رفتم تهران یا نه ک نرفته یودم دیگه نه زنگی نه پیامی حالا من برای کاری دارم میرم چجوری بش بگم که اون دعوتم کنه نمیخوام بگم من دارممیام دوست داشتی همو ببینیم ب نظرم اون باید بگه و اینکه کلا چرا این ادم اینقدر دیر ب دیر زنگمیزنه یعنی فقط میخواد یکبار منو ببینه همین؟
تو بری که اون ببینتت؟ اگه دوستت داشت یه بار برای دیدنت میامود. سرگرمیش نشو
اتفاقا غیر مستقیم بش گفتم گفت منکه اینجا درس میخونم نمیتونم بیام همیشه هممیگه اگرمسیرت خورد حالا منکه دارم میرم گفتم ببینمش بخصوص که من ۱ سال سختو از نظر عاطفی گذروندم گفتم شاید برای افسردگیمم خوب باشه ولی روش حساب نمیکنم
بهش گفتم برای اجاره ماشین جایی رو میشناسه گفت ماشبن من هست منم تشکر کردم ولی حتی نپرسید کی میای چ برسه بخواد دعوت کنه گویا پسرا دروغ زیاد میگن هی میگفت اومدی خبرم کن و فلان😑