2777
2789
عنوان

پیشنهاد قرار

167 بازدید | 14 پست

سلام.دوستان میشه نظرتونو بگیرن یه پسری رو سرکار سالها پیش یکبار برای کاری دیدم همونجا شمارمو ب بهانه کار‌گرفت و چند بار بعد ۲ سال برای کاری صحبت کردیم حالا ایشون توی پیج اینستای من بوده و عکس ک گذاشتم زنگ زد و چنو باری بم زنگ زده تا اینکه  چند باری بم‌گفت اومدی تهران بیا ببینیم همو خودش داره درس میخونه و کار میکنه گفت نمیتونم بیام یکماه پیش بام صحبت کرد ببینه رفتم تهران یا نه ک نرفته یودم دیگه نه زنگی نه پیامی حالا من برای کاری دارم میرم چجوری بش بگم که اون دعوتم کنه نمیخوام بگم من دارم‌‌میام دوست داشتی همو ببینیم ب نظرم اون باید بگه و اینکه کلا چرا این ادم اینقدر دیر ب دیر زنگ‌میزنه یعنی فقط میخواد یکبار منو ببینه همین؟

استوری بذا های تهران

این ک خیلی کار چیپیه

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ک خیلی کار چیپیه

راه دیگه ای ب ذهنم نرسید

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
تو بری که اون ببینتت؟ اگه دوستت داشت یه بار برای دیدنت میامود. سرگرمیش نشو

اتفاقا غیر مستقیم بش گفتم گفت منکه اینجا درس میخونم نمیتونم بیام همیشه هم‌میگه اگر‌مسیرت خورد حالا منکه دارم میرم گفتم ببینمش بخصوص که من ۱ سال سختو از نظر عاطفی گذروندم گفتم شاید برای افسردگیمم خوب باشه ولی روش حساب نمیکنم 

اتفاقا غیر مستقیم بش گفتم گفت منکه اینجا درس میخونم نمیتونم بیام همیشه هم‌میگه اگر‌مسیرت خورد حالا م ...

اینجوری روش حساب نکن ب نظرم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اینجوری روش حساب نکن ب نظرم

اصلا شهرامون دوره خودمم حسابی نمیکنم ولی ب نظرتون اگر‌ بگم دارم‌میام تهران خواستین میتونیم همو ببینیم جمله خیلی داغونی نیست؟ 

اصلا شهرامون دوره خودمم حسابی نمیکنم ولی ب نظرتون اگر‌ بگم دارم‌میام تهران خواستین میتونیم همو ببینی ...

ضایعس ب نظرم

نظرت چیه ی ادرسی چیزی ازش بپرسی 

اینجوری گوشی دستش میاد ک داری میای

اگه دلش بخواد پیشنهاد میده

ضایعس ب نظرم نظرت چیه ی ادرسی چیزی ازش بپرسی  اینجوری گوشی دستش میاد ک داری میای اگه دلش بخو ...

اینم فکر خوبیه،البته چندین بار گفته اومدی بم بگو ولی خودم دوست ندارم.مرسی از راهنماییت نتیجه رو به سمع و نظرتون میرسونم😁

اینم فکر خوبیه،البته چندین بار گفته اومدی بم بگو ولی خودم دوست ندارم.مرسی از راهنماییت نتیجه رو به س ...

موفق باشی

بهش گفتم برای اجاره ماشین جایی رو میشناسه گفت ماشبن من هست منم تشکر کردم ولی حتی نپرسید کی میای چ برسه بخواد دعوت کنه گویا پسرا دروغ زیاد میگن هی میگفت اومدی خبرم کن و فلان😑