2777
2789
عنوان

پسر مغرور

446 بازدید | 11 پست

دیروز بهش اعتراف کردم تاپیک قبلی هم راجبش گفتم 

اولش هی میگفت قسم بخور که الکی نیست و جدیه و این چیزا آخرش که باورش شد گفت واتساپ پیام بده( تو اینستا بودیم قبلش)

در ضمن دوست عادی بودیم قبلش ولی خیلی صمیمی نبودیم حدود دو سه ماهه میشناسمش

بهش پیام دادم تو واتساپ فقط گفت چطوری چه خبر منم خیلی کوتاه جواب دادم بعدش دیگه هیچ پیامی به هم ندادیم کلا اتفاق خاصی نیوفتاد

دیشب یه استوری گذاشته بود که با کسی باشین که تحت هر شرایطی حمایتتون کنه و این چیزا

منم واقعا الان نمیدونم چی کار باید بکنم دیگه همین الانشم که بهش اعتراف کردم به حدی رسیده بودم که نمیتونستم بیشتر از این خودمو نگه دارم اونم کلا آدم مغروریه 

به نظرتون چی کار کنم؟اینکه بهم پیام نداد از دیروز تا حالا معنیش اینه که همه چی تموم شد؟:)

حالاکاری ندارم به نوشته هات اسی جان یه سواب بپرسم

بچه هاچه جوری میشه یه ادمی که دوسش دارم  ودلشوبه دست بیارم کم کم؟مرداعاشق چی میشن؟

خیلی خنثی است یه چیزی تووجودشه ناامیدی انگارقبلا همه چیزشوازدست داده وبه هیچی دیگه حس نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همینو از خودش بپرس

همون جمله آخرت

کار خوبی کردی گفتی

همینجوری میتونی بشناسیش

اگه رفتارش تغییر کرد و سرسنگین شد بذارش کنار چون آدم مناسبی نیست

ولی تکلیفتو ازش بخواه که روشن کنه

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.
حالاکاری ندارم به نوشته هات اسی جان یه سواب بپرسم بچه هاچه جوری میشه یه ادمی که دوسش دارم  ودل ...

مردا دقیقه ب دقیقه عاشق میشن و فارغ میشن....ب مردا اعتماد نکن و دلتو بشون نسپار... 😷

حالاکاری ندارم به نوشته هات اسی جان یه سواب بپرسم بچه هاچه جوری میشه یه ادمی که دوسش دارم  ودل ...

من قبلاً با ابراز علاقه لوندی حس قدرت و عزت نفس دادن ب ی مردی دوسال جذبش کردم همش خوشحالش میکردم با رفتارم

مردا دقیقه ب دقیقه عاشق میشن و فارغ میشن....ب مردا اعتماد نکن و دلتو بشون نسپار... 😷

بابا این صالامثا بقیه نیست.میگه ادمی نیستم که اصلاعاشق بشم😥اگه ادرسشوداشته باشم وکم کم هموبینیم اوکی میشه برام.باچه ترفندی یابهونه ای ادرسشوازش بگیرم؟فقز میدونم کدوم شهره