2777
2789

عزیزم بسلامتی میتونی سرهمی پشمی بگیری براش کلی لباسای قشنگ هس 

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمیکردی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخی عزیزم به سلامتی , منم دخملم دی به دنیا میاد منم مثل شما نمیدونم چی بخرم حالا با مامانم رفتیم یه سری لباس نوزادی برا اولش خریدیم یدونه هم سرهمی گرفتیم که نه خیلی کلفته نه خیلی نازک , دیگه بعدش نمیدونم چی بگیرم

الهییی حستو خریدارم دعا کن نی نی من سالم بیاد بغلم منم اگ خدا بخواد اخرای اردیبهشت میادو تقریبا بهمن ...

عععع منو‌شما باهم زایمان میکنیم

روزهای زیادی گذشته تا فهمیدم همیشه اونی که میخوای نمیشه زندگی بازی های زیادی سر آدم میاره که شاید ی روزی حتی فکرشم نمیکردی

عزیزم مثل منی بسلامتی باشه نگا خواهرم من براش یه دست لباس گرم گرفتم یک دست صفر برای بیمارستان یه دست سایز یک و دو دستم دو برای بعد عید فقط براش لباس گرم بازم یکی بگیر با کلاه درسته بیرون نمیبریم اما باشه بهتره تا بعد عیدم اندازش باشه شلوار معمولی براش ۳ تا ۴ تا بگیر ک تا وقتی خشک بشع بعدی رو پاش کنی 

خوشکل خانوما میشه یه صلوات مهمونم کنین ،بگین بهم تا منم بفرستم براتون 😚♥️
اخی عزیزم به سلامتی , منم دخملم دی به دنیا میاد منم مثل شما نمیدونم چی بخرم حالا با مامانم رفتیم یه ...

منم یه دونه سرهمی خریدم امانمیدونم مناسبه یانه کلاسردرنمیارم بایدچی بخرم کلی لباس خریدم امانمیدونم کدام واسه چه فصلی خوبه 

عههه ایشالا سونو قلبشو رفتید؟

نه هنوز بهم گفته ۱۸ام برم دل تو دلم نیس شما رفتی

منم یه دونه سرهمی خریدم امانمیدونم مناسبه یانه کلاسردرنمیارم بایدچی بخرم کلی لباس خریدم امانمیدونم ک ...

منم همش نمیدونم چه سایزی بخرم میگم اخه از کجا معلوم تپلیه یا لاغره یهو میخرم خودشم ماشالا گروننبعدا استفاده نمیشه

دختر من اوایل ابان میاد. ی سرهمی سایز ۰ جنس حولع ای خریدم براش از بیمارستان اومدنی بپوشه. ی سرهمی سایز ۱ نخی گرفتم. یه سه تیکه استین کوتاه شلوار مانتویی سایز ۰ گرفتم برا وقتایی که مهمون میاد تو خونه. بقیه ام که تیکه تیکه شلوار و استین بلند و کلاه و جوراب از این چیزا برا داخل خونه.

البته من زایمان دوممه چون لباس تو خونگی زیاد داشتم براش دیگه نخریدم