2777
2789
عنوان

اشپزها بیاین 🙃

104 بازدید | 6 پست

سلام دوستای گلم صبحتون بخیر

دوستان من میخوام تو توستر کیک درست کنم دوتا حرارت داره یکی بالا یکی پایین  دوتاشو روشن کنم؟

لوازم اولیه یه کیک رو دارم ولی اولین باره میخوام درست کنم اگه میشه کمکم کنید چون میخوام برا تولد شوهرم درست کنم

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

باید قالبت زیادی بزرگ نباشه ک ب المنت پایین نزدیک باشه و بسوزه .

پایین رو روشن کن کیک ک پخت بالارو چند مین روشن کن 

تولدشون مبارک

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

باید قالبت زیادی بزرگ نباشه ک ب المنت پایین نزدیک باشه و بسوزه . پایین رو روشن کن کیک ک پخت بالارو ...

مرسی عزیزدلم 😊

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی شروع ب اماده سازی موادت میکنی توستر روشن کن ک داخلش گرم شه

بعد اینکه قالب گذاشتی داخلش تایم و حرارت دوباره تنظیم کن ۲۰ دقیقه اول در توستر باز نکن پفش میخوابه

اولش فقط المنت پایین روشن باشه ۱۰ دقیقه اخر بالا رو روشن کن

ولی مواظب باش نسوزه

توستر باید یکی دوبار درست کنی قلقش دست بیاد

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
وقتی شروع ب اماده سازی موادت میکنی توستر روشن کن ک داخلش گرم شه بعد اینکه قالب گذاشتی داخلش تایم و ...

برا اینکه هم گرم بشه فقط المنت پتیین روشن باشه؟

برا اینکه هم گرم بشه فقط المنت پتیین روشن باشه؟

من هردو شو روشن میکنم ولی اگ هر دو رو روشن کردی حواست باشه وقتی کیک گذاشتی بالا رو خاموش کنی

نگفتم جفتشو روشن کن چون یبار یادم رفت بالا رو خاموش کنم نزدیک بود کیکم بسوزه😁

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

سلام خوبی من تایپک های ااغری و امضات رو خوندم میشه بگی چطور لاغر کردی و طی چند وقت

عضو گروه نارنجی🧡🧡باهم به هدفمون میرسیم☺وزن اولیه ۷۶😑   وزن الان ۷۰و۵۰۰�😐وزن هدف ۵۵🤩