2777
2789
عنوان

رد شدم 😒😒😒

168 بازدید | 12 پست

آئین نامه خیلی خونده بودم از ۳۰ تا تست ۵ تا غلط داشتم . با۴تا قبول میشدی من بخاطر یدونه رد شدم 😑😑😑 البته فکر کنم سرهنگه از قیافم خوشش نیومد 😒😒😒 دفعه بعدی چادر میپوشم 😑😑😑 حالا یک هفته دوباره وقت کنکورم گرفته میشه وشاید دیگه قبول نشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ربطی به سرهنگ وخوشش امدن نداره گلم...پنج تا غلط داشتی ردشدی...

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ایین نامه چ ربطی ب سرهنگ و قیافه و چادر داره قاونش اینه دیگه چیکار میکرد ی غلط برات درست میکرد🙄

خب من ناراحتم خیلی خونده بودم و کنکوری هم هستم نمیتونم شروع کنم به خوندن 🥺😪

زورم میاد خیلی خونده بودم و کنکورم رد شدم 😒😒 باید درس خوندن و شروع کنم اما این نمیذاره

بجا زور امدن.با دقت وتمرکز بخون وامتحان بده...ایین نامه که راحته احتمالا تمرکز نداری که هردورو رد شدی

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
بجا زور امدن.با دقت وتمرکز بخون وامتحان بده...ایین نامه که راحته احتمالا تمرکز نداری که هردورو رد شد ...

والا امتحانم از همه بهتر بود همه کمتر از ۱۵ تا نداشتن زن ومرد ! بنظرم بخاطر بدشانسی هم هست . مثلا مصاحبه فرهنگیان رفتم قبول نشدم 😒

اگه کتاب خوندی برا هفته بعد با نمونه سوال حله، نن این نمونه ها رو خوندم بدون غلط بار اول قبول شدم ...

۶ تا از امتحاناشو دادم و هربار یه ۳ ۴ تا شاید غلط باشه برام

سوال بپرس 

همه اونایی ک شک داری رو بپرس 

چندتا افسر هست از همشون بپرس 

بببین اونی ک خوش اخلاق رو پیدا کن تا بهت کمک کنه 

ب من جواب چند تا سوال رو گفت 

یکیشم اومد گفت اشتباهه این یکی میشه 

سری اول قبول شدم🤣