2777
2789
عنوان

درمان پیسی

31670 بازدید | 39 پست

تجربه موفیقت آمیزم از پیسی .چندسال دکتر شیمیایی رفتم فایده نکرد و بدتر میشد.بعد از یک خانوم دکتر سنتی گفتند روی لکهاتون پنج دقیقه نوره یا واجبی آرسنیک دار بعد پنج دقیقه حنا بگذارید.بعد بشویید.و همه بدن هم بزنید اما این نقاط بی رنگ شده بیشتر .کل بدن هفته ایی دوبار.تا یکسال ادامه دهید .دعام میکنید.سردیجات نخورید.التماس دعا.هرکی خوب شد یک سوره یاسین هدیه کنید به امام زمان علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط لطفن صدقه و یاسین برای امام زمان فراموش نشه خانوم دکتر اشکیانی متخصص طب سنتی درمشهد .اون شمارشون ویزیتدمجازی هم دارن .دعا فراموش نشه.لکه ها داشت گسترش میافت.

اونهایی که صورتتون هم درگیره ازخانوم دکتر برای نوره و حنا سوال کنید چون من بدنم درگیرربود خلاصه روزی همه تان بود انشا الله خدا جمیع بیماران شفا عاجل عنایت فرمایند.بچه ها پستم دروغ نیست فقط حس کردم باید این پست و بزارم 

بچه ها منم بچه بودم روی صورتم بود دکتر نوربالا یزد این دارو رو بهم داد زدم خوب شد 

حالا دوباره بعد از چند سال روی صورتم زد 

باز اینو دادم داروخانه ساخت و زدم خوب شد 

اما متاسفانه گاهی وقتا دوباره روی دستم  و پام زد کا دارم دوباره دارو رو مصرف میکنم

گفتم به شما هم معرفی کنم 

بله من خوب شدم همین کاروانجام بدین.این شماره خانوم اشکیانی که به من نوره و حنا گفت09152014035

سلام دوست عزیز خوبی فقط با نوره وحنا خوب شد لکهاتون یا چیزی هم مصرف کردین ممنون میشم جواب بدین چون منم لک های سفید دارم میشه یکم توضیح بدین میشه راهنماییم کنید دعاتون میکنم بخدا..

سلام خواهرم.بله من نوره آرسنیک دار بخرین شبیه آرد نخوده رنگش پنج دقبقه بگذارین روی لک بعدش حنای خوب بخر پنج دقبقه هم حنا بزار .خداشاهده سر یک هفته خوب شدم الحمدالله رب العالمین.البته دعاهای پیسی در حلیه المتقین را هم انجام دادم