2789
عنوان

کسی بیداره ؟؟

122 بازدید | 18 پست

تو تاپیکای قبلیم گفتم ک شوهرم بهم خیانت کرد...دم دمای زایمانمه روحیم خیلی ضعیفه ...اجبارا بهش پیام دادم چون بلاخره کارامون بهم گره خورده...اخر پیامش گفت لطفا روب رو شدیم باهام حرف نزن ینی خیلی بهم فشار اورد این ی جملش ...همش نگران اینده بچمم...من خیلی گناهکارم ک اونو ب این دنیا اوردم...ای کاش بتونه منو ببخشه چون اگ اون نبود صددرصد خودمو کشته بودم...اینهمه ظلم و بی مهریو تاکی تحمل کنم...دلم یه مرگ میخاد...چون من نمتونم هرزه باشمو خودمو  جای دیگه سرگرم کنم...دلم بدجور گرفته از اینهمه بیمهری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا مشکلتو حل کنه

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.

ایشالله همچی درست میشه 

قوی تر از همیشه ادامه بده مگ چیت از بقیه کمتره ک لیاقت ی زندگی شادو خوش نداشته باشی 

نمیدونم جنسیت بچت چیه ولی مث ی کوه پشتت باش نزار کمبود حس کنه بزار مادرش براش اسطوره باشه 

خوشحالم ک اون باعث شده ک از خودکشی دست بکشی اینو بهش تو اینده مدیونی 

خانوادم حمایتم نمیکنن همش میگن بمون ی روز خوب میشه دارم بهترین روزای عمرمو تباه میکنم حالم بده چرا د ...

عزیزم طلاق عاطفی بگیر بگو خونه نیاد تا بچه بزرگ شه مستقل بشی جدا شی همش تقصیر اونا نیس مرد تا نخواد کسی نمیتونه مخشو بزنه

عزیزم طلاق عاطفی بگیر بگو خونه نیاد تا بچه بزرگ شه مستقل بشی جدا شی همش تقصیر اونا نیس مرد تا نخواد ...

جرعت تنها موندن ندارم چن روز جام گزاشت و رفت تاهفت صب بیدار میموندم ک صب بشه بعد بخابم 

دیگه داری مادر میشی باید قوی باشی شاید آینده برات بهتر بشه همه چیز گلم 

چرا هرچی دعا میکنم انگار ن انگار .میرم بیمارستان همه باشوهراشونن من تک و تنها همه کارامو خودم باید انجام بدم هیچ اونارو میبینم دلم ب حال خودم میسوزه ن اینکه حسودی کنم ولی مگ من چیم کمتره.این ظلم نیست چیه؟؟؟

کسی حالمو نمیفهمه تو این شهر غریب از بین رفتم بیگناه بی صدا

یکم مستقل شو بخاطر خودتو بچت ❤

خانوادت حمایتت نمیکنن خودت هوای خودتو داشته باش

اولاش یکم سخته 

نمیدونم از لحاظ مالی مستقلی یا ن ولی اگ باشی ۱۰ هیچ جلویی

اگ ام نیستی بشین فکر کن ببین چ کارایی میتونی کنی الان با فضای مجازی خیلی راحت تر شده 

اگ فکرت طلاقه حتما از لحاظ مالی ام بش فک کن  

چرا هرچی دعا میکنم انگار ن انگار .میرم بیمارستان همه باشوهراشونن من تک و تنها همه کارامو خودم باید ا ...

ظلمه زندگی عادلانه نیس جنگه و تا آخر باید بجنگی الان من خودم با قرص زنده هستم ول کن گور باباش حداقل سالمی 

ظلمه زندگی عادلانه نیس جنگه و تا آخر باید بجنگی الان من خودم با قرص زنده هستم ول کن گور باباش حداقل ...

خدابهت سلامتی بده عزیزدلم...روزا بیخیال و خوبم اما امان از شبای کرج و غربت سگیش