2777
2789

مزوژل از کوکتل های مزوتراپی با خاصیت پر کنندگی ژلی است. تزریق مزوژل یکی از بهترین روش های درمانی برای مشکلات پوستی در اطراف چشم است. مزو ژل حاوی اسید هیالورونیک ، کوآنزیم ها ، مواد معدنی ، اسیدهای آمینه ، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها است که در فرآیند مزوتراپی استفاده می شود. اسید هیالورونیک یکی از مهمترین عناصر مزوژل است.

هیالورونیک اسید ، نوعی قند است که به طور طبیعی در سطوح مختلف پوست وجود دارد و بسته های آب را در خود نگه می دارد و به آبرسانی و هیدراته شدن پوست کمک می کند. با افزایش سن ، اسید هیالورونیک در پوست از بین می رود و نتیجه آن از دست دادن طراوت و شادابی وشفافیت پوست است. تزریق مزوژل باعث می شود  اسید هیالورونیک پوست بازسازی شود ، به طوری که بافت های پوست به خوبی تراز شده و پوست جوان و زیبا می شود.

کوکتل رویتاکر 715 ، یک محلول متراکم کننده سلول های بافت پوست است که برای جلوگیری از پیری زودرس و حفظ درخشش و جوانی پوست با بازسازی بافت طراحی شده است. رویتاکر 715 با غلظت بالای اسید هیالورونیک (75 میلی گرم)، کارنوزین، کمپلکس اسید آمینه و DMAE هیدراسیون طولانی مدت در پوست ایجاد کرده و به کاهش خطوط ظریف و بازگرداندن انعطاف پذیری پوست کمک می کند. از این محصول برای نواحی صورت ، دکلته و بالاتنه استفاده می کنند و مزایای زیر را دارد:

• حاوی غلظت زیاد اسیدهیالورونیک با ویسکوزیته بالا (تزریق نرم و بدون درد)
  • آب رسانی طولانی مدت و مرطوب کردن بافت پوست
  • خواص آنتی اکسیدانی قوی
  • بهبود قابلیت ارتجاعی پوست
  • درخشندگی پوست
  • کاهش خطوط و چین و چروک

کوکتل رویتاکر 532 ، برای افزایش خاصیت انعطاف پذیری و استحکام پوست ساخته شده است. این کوکتل حاوی 32 میلی گرم اسید هیالورونیک و مجموعه جوانسازی CT50 (شامل میکرو عنصر ها، مولتی ویتامین های لازم، همه 20 اسید آمینه ضروری برای بدن ، اسید فولیک ، ویتامین B12، اسید لیپوئیک و …) است و به سطح پوست صورت تزریق می شود. رویتاکر 532 با متراکم سازی بافت پوست ، به بازسازی آن کمک کرده و چین و چروک را از بین می برد. این کوکتل مناسب پوست افراد 50 سال به بالا است و باید در دمای 2 الی 30 درجه سانتیگراد و در PH خنثی نگهداری شود. مزایای استفاده از کوکتل رویتاکر 532 عبارتند از:

• کاهش چین و چروک و درخشندگی صورت
  • رفع کم آبی پوست و اثرات ناشی از نور خورشید
  • کذاشتن تاثیرات آنی روی پوست صورت
  • کوتاه بودن روند درمان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من زدم مزوژل پروسترولاین یه همچین چیزی بود یک ماه پیش زدم الان دوباره باید برم . من پوستم خشک بود و شل الان بهتر شده راضیم دو روز دیگه نوبت دوم باید بزنم .مشهد هستم