2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهشااا دعام کنید دکتر بگه جواب ازمایشم خوب و سالمه ان شا ...

بشین ذکر یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی رو بگو یه صدقه ام واسه سلامتی و فرج اقا امام زمان (عج) کنار بزار فردا ک جواب ازمایشتو سالم گرفتی بده به نیازمند

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
همین الان باید با یار گرانقدر حرف میزدم ک به یاری خداوند متعال کات شد و الان در مقام معظم سینگلی گام ...

برو حموم ادم اونجا یادش میاد باید درجواب طرف چی بگه و چی میگفته  

صدقه دادم و ذکر و صلوات و دعا خیلی کردم محتاج دعای خیرتونم🌸😢

با اقا حرف بزن ازش کمک بخواه مطمئن باش هم ارومت میکنه هم ن نمیگه خیلی اقاس😘 

من اونجا معمولا کنسرت میزارم😂😂

حالا یه امشبه رو برو بشین اونجا فکر کن انقد جوابای دندون شکن و باحال میاد تو ذهنت ک نگو ولی بعد اینکه اومدی بیرون یادت میره همه چی باید کاغذ و خودکار ببری اونجا یادداشت کنی   

حالا یه امشبه رو برو بشین اونجا فکر کن انقد جوابای دندون شکن و باحال میاد تو ذهنت ک نگو ولی بعد اینک ...

😂😂😂😂😂همه دعای بازگشت معشوق میرن میگیرن من دفع معشوق 

خدایا شکرت

من قربون خدا و تک تک ائمه بشم ❤️😢

برو این تاپیک رو بخون ارومت میکنه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/918556/بیاید-با-امام-زمانمون-بیشتر-دوستی-کنیم?page=1

😂😂😂😂😂همه دعای بازگشت معشوق میرن میگیرن من دفع معشوق  خدایا شکرت

دو روز دیگه دور از جونت عر میزنی ک من عشقمو میخواااااااااااااام