2777
2789
عنوان

مادرشوهر

213 بازدید | 17 پست

همه از بدی های مادرشوهر هاشون میگن تو ذهن من ازش یه قول ساخته شده بود 

هفته پیش برای اولین بار رفتم خونش مثل پروانه فقط دورم چرخید قربون صدقم رفت تو این چند وقت چندین بار زنگ زده دخترم حالت خوبه تو دیگه دخترمی مامانت نیست هرکاری داشتی مدیونی نگی 

همه مادر شوهرا بدن واقعا من بدی ازین زن ندیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه همشون 

مادرشوهر خوبم زیاده اما اینو همیشه یادت باشه که اون پسرشو از تو خیلی بیشتر دوست داره و نمیتونه اینو تو رفتارش نشون نده 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

اولش ک همه خوبن ولییی منم مادرشوهرم عمم هست خوبه.. دختراش بدن ولی خودش نه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

مادر شوهر منم خیییلی خوبه واقعا فرشته اس اسمشم فرشته اس ... هرچی بگم کم گفتم اما فرهنگش به من نمیخوره .. همیشه دوس داشتم با مادرشوهرم برم ارایشگاه ناخونامونو ترمیم کنیم حالا باید باهاش برم ختم انعام ... منم زیاد نمیرم پیشش چون باهاش حرف مشترک ندارم ولی واقعا هیچی نمیگه طفلک 

نه همشون  مادرشوهر خوبم زیاده اما اینو همیشه یادت باشه که اون پسرشو از تو خیلی بیشتر دوست داره ...

خب مادر منم منو بیشتر از همسرم دوست داره من کاملا درکش میکنم

بعد عقدم اره ولی هنوزم فکر میکنم یه زن با زبون تیز و خیلی بدجنس باید میبود

اره بابا همه مثل هم نیستن مادرشوهر من که ماهه الهی خداحفظش کنه

مال شمارو هم همینطور🥰❣

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
خب مادر منم منو بیشتر از همسرم دوست داره من کاملا درکش میکنم

ولی مادر شما تو رفتارش نسبت به همسرت اینو نشون نمیده قطعا اما مادر شوهر نمیتونه 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
ولی مادر شما تو رفتارش نسبت به همسرت اینو نشون نمیده قطعا اما مادر شوهر نمیتونه 

چرا مادر منم نشون میده چون مادر منه من فقط خوبی هاشو میبینم اینو همسرم باید بگه که مردها دقتی در این باره ندارن

ان شاالله که همیشه اینجوری باشه 

ولی فعلن بار. اول

خودم رو پس گرفتم از تمام کسانی که سیلی محکمی به صورت ساده محبتم زدند خودم را پس گرفتم تا جای خالی مرا یک نفر از جنس خودشان پر کند اینکه سکوتمیمردم  تا احساسم را جریحه دار کنند احمقانه ترین شکل سادگیست