2777
2789
عنوان

ولم نمیکنه

209 بازدید | 9 پست

بچه ها رلم باهاش کات کردم بعد ۵ سال دیدم کلا جلو بیا نیست منم شهرم کوچیکه ترسیدم کسی متوجه بشه و اونم قضیه رفاقتمون ب کسی نگفته بود منم گفتم نمیخامت از صبح گوشی قطع کردم ۱۰ بار زنگ زد منم اون خط لازم داشتم بعد گف اوکی پ نمیدم دیگه ولی ولکن نیس تا نرم ببینمش میشناسم موقع دیدن میشه ولکام نیس ولی بعدش بیخیال میشه منم دو هفته نرفتم ببینمش هر صبح ولکن نیس. آرامش ازم گرفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برم کار نداره نمیرم میاد سمتم

خب اون ولکنت نیس که بری سراغش دیگه 😐😐 چنل از من گفتن بود داری خودت رو توجیه میکنید که بری پیشش 

خودت رو گول نزن 

به نفست غلبه کن 

من مذهبی نیستم 

از نظر منطقی و مصلحتی در نظر بگیری به نفعته که اگه اون سماجت می‌کنه که ببیندت تو بیشتر سماجت کتی که نبینیش اگه واقعا بخوادت دنیا رو زیر رو می‌کنه تا بیاد خواستگاری 

خب اون ولکنت نیس که بری سراغش دیگه 😐😐 چنل از من گفتن بود داری خودت رو توجیه میکنید که بری پیشش&nbs ...

ن نمیرم بابا مگه عقلم از دست دادم پسر جماعت لیاقت خوبی نداره من ۵ سال خوبی کردم رو ورداشته خ پرو شده بود