2777
2789
عنوان

گربه دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 61 پست
وااای ممنونم عزیزم  نژاد گریت چیه عزیزم؟بعد مال شما چقدر هزینه داره و اینکه میتونی تنهاست بذار ...

خواهش میکنم 

نژادشو دقیق نمی‌دونم ولی شکلش مثل همیناست که تو خیابونن ، هزینش نه خیلی کمه نه خیلی زیاد ولی چرا هزینه داره 

الان این گربمون بچست و خیلی نمیشه تنهاش گذاشت ولی باز اگه بزرگتر شه چرا میشه یه چند ساعت تنها باشه فکنم ( ولی باز از یه دامپزشک بپرسین بهتره ) چون آخه گریه هم یجوریه که خیلی بیرون نمیره یعنی مثل سگ نیست ، میخوره می‌خوابه فقط😅

اینم عکسش👇😍

اره بابا بچم از کل گربه ها برام مهمتره یه چنگ به بچم بندازه حالشو میگیرم چه برسه گاز بگیره و خونش د ...

ووای اخه 

من مجردم زیاد بچه نیست دور و برم 

اخ منم عاشق حیوونام خیلی کار خوبی میکنین

اوووه یا خداوند متعال 

من خیلییی دوست دارم ولی اینطور که دارن میگن هزینه هاش خیلی بالاست 💔ههققق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم  نژادشو دقیق نمی‌دونم ولی شکلش مثل همیناست که تو خیابونن ، هزینش نه خیلی کمه نه خی ...

الهههههیییی قربونش برم نازه 

وای چه خوب من خیلی ترسیدم آخه همه گفتن که هزینه های نجومیه 

حتما اگه بیارم میپرسم 

اره میگن کلا گربه رو بیرون نبرین دوست ندارن 

وای خیلی مرسی 

عکسش رو دیدم دلم باز شد 🥺💙💙💙💙💙💙💙

اوووخییی وای اره  چقدر حیف  شما از لحاظ هزینه های بر میامدین ینی من الان یکم ترسیدم که ن ...

بله برمیومدیم. حتما برآورد کنید. چون طفلکا اونا هم احساس دارن و وابسته می‌شن. نمی‌شه دوماه نگه دارید و بعد ردش کنید. 

هزینه غذا، خاک، دامپزشکی سه ماهه و سالانه همه اینا رو محاسبه کنید. 

همچنین گربه رو نمی‌تونید مسافرت ببرید، کسی رو داشته باشید که اگه چند روز خونه نبودین براتون نگه داری کنه.

گربه‌ها علاقه دارن روی چوب و فرش چنگ بگیرن و قلمرو تعیین کنن، اگه به وسایلتون حساسید نخرید.

یه جور شیطنت و کرم ذاتی هم دارن، خوششون میاد وسایل رو بشکنن و بعد با ذوق فرار کنن، اگه خونتون دکوری دارید باید جمع کنید. 

صبحای خیلی زود، با طلوع آفتاب بیدار می‌شن و شروع به دویدن بی‌دلیل می‌کنن ممکنه مزاحم خواب بشن. به این موضوع خوب فکر کنید. 

بهتره منزلتون تراس داشته باشه بتونن آفتاب مستقیم بگیرن ولی اگه تراس طوری باشه که بتونه فرار کنه، حتما می‌کنه. 

و در کنار اینا، جذاب‌ترین و شیرین‌ترین حیوون خونگیه. بر خلاف نظر عمومی خیلی هم مهربون و باوفاست. حیوون مستقلیه. مثل سگ‌ها نیاز به بازی روزانه نداره هر چند که از بازی هم لذت می‌بره. مثلا گربه من عاشق قایم موشک بود. 

من بادرار بودم، میومد سرشو می‌ذاشت رو شکمم نوازشش می‌کردم. انگار می‌فهمید تو دلم بچه‌اس. 😭😭😭خیلی باهووشه. حرف رو می‌فهمه و با نگاهش با آدم مکالمه می‌کنه.  یه همدم خوب و مهربون و دوست داشتنیه.

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
الهههههیییی قربونش برم نازه  وای چه خوب من خیلی ترسیدم آخه همه گفتن که هزینه های نجومیه  ...

خواهش میکنم عزیزم ، اره اونطوری خیلی هزینه ندارن ولی ما از همین غذاها که چند بار درست کردیم بالا آورد و به معدش نساخت شاید بزرگتر بشه بسازه چون این گربمون تقریبا هفتاد روزشه و اینا و باید بعد از پنجاه روز واکسن بزنه هنوز نزدیم ولی می‌زنیم و تو این پت شاپا یه کنسرو های غذا هستش که ما یه کنسروشو بیست و خورده ای می‌خریم ولی نباید همیشه بخوره چون اسهال میشه یهو ، وگرنه بیشتر بهش شیر میدیم اینم یه عکس دیگش😍👇اینجام تو چرت بود😅

گربه‌ها با بچه‌ها ارتباط عالی‌ای دارن. دخترمم خیلی عاشق حیوونه‌ اما متاسفانه همسرم دو سه ساله حساسیت ...

عزیزم ی سوال 

همسرتون به گربه حساسیت داره؟ چه نوع حساسیتی؟ 

عزیزم ی سوال  همسرتون به گربه حساسیت داره؟ چه نوع حساسیتی؟

همسرم به پرنده، گربه، خوکچه و هر موجودی که مو یا پشم داره حساسیت گرفته. عطسه و سرفه‌های پی در پی داره. 

همسرم به پرنده، گربه، خوکچه و هر موجودی که مو یا پشم داره حساسیت گرفته. عطسه و سرفه‌های پی در پی دار ...

اهان

چون خواهرم جدیدا کهیر زده و ده روزه هر بیمارستان و دکتری رفتیم خوب نشده.گفتم نکنه بخاطر گربه بوده 

بله برمیومدیم. حتما برآورد کنید. چون طفلکا اونا هم احساس دارن و وابسته می‌شن. نمی‌شه دوماه نگه دارید ...

ببخشید دیر شد 

خیلی ممنون عزیزم انگار منم همینطور از خوبیاش که می‌شنوم نمیتونم دووم بیارم میگم هزینه های مهم نیست میرم میارم دیگه خییلی دوس دارم🥺🥀

خواهش میکنم عزیزم ، اره اونطوری خیلی هزینه ندارن ولی ما از همین غذاها که چند بار درست کردیم بالا آور ...

وووییی. الهی مرسی عزیزم 🥰🖤

میخوام سرپرستی یک بچه گربه کوچیک رو بگیرم 

دستت درد نکنه بازم🥺🖤

ببخشید دیر شد  خیلی ممنون عزیزم انگار منم همینطور از خوبیاش که می‌شنوم نمیتونم دووم بیارم میگم ...

به سلامتی و دل خوش

عکسشو گذاشتی منم صدا کن ببینمش😍