بله برمیومدیم. حتما برآورد کنید. چون طفلکا اونا هم احساس دارن و وابسته میشن. نمیشه دوماه نگه دارید و بعد ردش کنید.
هزینه غذا، خاک، دامپزشکی سه ماهه و سالانه همه اینا رو محاسبه کنید.
همچنین گربه رو نمیتونید مسافرت ببرید، کسی رو داشته باشید که اگه چند روز خونه نبودین براتون نگه داری کنه.
گربهها علاقه دارن روی چوب و فرش چنگ بگیرن و قلمرو تعیین کنن، اگه به وسایلتون حساسید نخرید.
یه جور شیطنت و کرم ذاتی هم دارن، خوششون میاد وسایل رو بشکنن و بعد با ذوق فرار کنن، اگه خونتون دکوری دارید باید جمع کنید.
صبحای خیلی زود، با طلوع آفتاب بیدار میشن و شروع به دویدن بیدلیل میکنن ممکنه مزاحم خواب بشن. به این موضوع خوب فکر کنید.
بهتره منزلتون تراس داشته باشه بتونن آفتاب مستقیم بگیرن ولی اگه تراس طوری باشه که بتونه فرار کنه، حتما میکنه.
و در کنار اینا، جذابترین و شیرینترین حیوون خونگیه. بر خلاف نظر عمومی خیلی هم مهربون و باوفاست. حیوون مستقلیه. مثل سگها نیاز به بازی روزانه نداره هر چند که از بازی هم لذت میبره. مثلا گربه من عاشق قایم موشک بود.
من بادرار بودم، میومد سرشو میذاشت رو شکمم نوازشش میکردم. انگار میفهمید تو دلم بچهاس. 😭😭😭خیلی باهووشه. حرف رو میفهمه و با نگاهش با آدم مکالمه میکنه. یه همدم خوب و مهربون و دوست داشتنیه.