2777
2789
عنوان

انتخاب

101 بازدید | 15 پست

شما بین موقعیت خوب و کسی که دوسش دارین کدوموانتخاب میکنین

خودم کارمیکنم اگه کسیو که دوسدارم انتخاب کنم باید برازندگیمون خیلی بجنگیم خودمم اذیت میشم

ولی موقعیت خوب اینطوری نیس

شماهاتواین موقعیت بودین؟چیکارکردین؟الان راضی هسین؟

خواهشاً اگه بودین بگین کمکم میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من عشقمو به پول نمیفروشم

بحث فروختن نیس اصن عزیزم بحث یه عمرزندگیه چه معلوم همیشه همینطوری بمونه آدم باید خیلی فکرکنه من اینقدر دیدم همودوستداشتن بعد ازدواج گفتن خاک توسرمون

با یه تیر دو نشون بزن  موقعیت خوب رو انتخاب کن  اگه فکر میکنی میتونی دوسش داشته باشی

آخه مشکلم همینه اگه بخام موقعیت خوب انتخاب کنم باید ازونی که دوسش دارم دست بکشم اگه از موقعیت خوبه خوشم نیاد تورفت و امدا اینو هم ازدست میدم اونوقت پشیمون میشم

بحث فروختن نیس اصن عزیزم بحث یه عمرزندگیه چه معلوم همیشه همینطوری بمونه آدم باید خیلی فکرکنه من اینق ...

خیلیا رو دیدم اول زندگی حتی دوچرخه هم نداشتن الان خیلی ثروتمند شدن بحث من تفاوت دیده همه چیز پول نیست .

گذر زمان باعث میشه موقعیت خوب رو انتخاب کنی متاسفانه ولی اگه کسیو داری موقعیت خوب داره و دوسش داری ...

دوسش دارم موقعیتشم بدنیس کارمیکنه برازندگیش میجنگه ولی درحداون یکی نیس منم خوشگلم کارمندم خانواده خوبی دارم میترسم اگه این بعد ازدواج اذیتم کنه همش فک کنم حیف شدم

خیلیا رو دیدم اول زندگی حتی دوچرخه هم نداشتن الان خیلی ثروتمند شدن بحث من تفاوت دیده همه چیز پول نیس ...

همه چی پول نیس خیلی چیزا مهمه موقعیت خوب ینی خانواده پول موقعیت اجتماعی 

ب کسی ک موقعیتش خوبه میتونی علاقمند شی؟؟؟

ادامه محبت ببینن ببینم ینفربراشادیشون تلاش می‌کنه میتونن بهش حس داشته باشن فک کنم بتونم ولی خب فعلا دلم یجادیگه گیره و میترسم:(

آخه مشکلم همینه اگه بخام موقعیت خوب انتخاب کنم باید ازونی که دوسش دارم دست بکشم اگه از موقعیت خوبه خ ...

چند سالته؟

شکم گشنه دین و ایمان رو از بین میبره

و شرایط سخت شاید دوست داشتن رو

با مشاور  که مدرک دکتری مشاوره داره صحبت کن یک ساعت ۱۰۰ تومن ولی ارزش داره