2777
2789
عنوان

دیگه درمونده شدم

106 بازدید | 8 پست

دیگه نمی دونم چیکار کنم و دستم به جایی بند نیست

یه اتفاقی رو شدیدا از خدا خواستم که برام رقم بزنه اما هر روز دارم ازش دورتر میشم

واقعا چیکار میتونم کنم؟ 

چه جوری حداقل آروم بشم؟

در تلاش برای بهتر شدن💫

منتظر سیلی از پیام های حتما به صلاحت نیست باش

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه از خدا خواستی پس توکل کن و آخرش بگو بازم میسپارم به مصلحت خودت

دقیقا یکی از چیزهایی که به همم میریزه همینه که ته دلم اروم نمیشم اگه بدونم به صلاح نیست و اتفاق نیوفتاده

در تلاش برای بهتر شدن💫
دقیقا یکی از چیزهایی که به همم میریزه همینه که ته دلم اروم نمیشم اگه بدونم به صلاح نیست و اتفاق نیوف ...

چی بگم والا ولی من وقتایی که به زور خواستم بعدش پشیمون شدم الان یاد گرفتم میخوام ازش آخرشم میگم میسپارم به حکمت و مصلحت خودت تو بهتر میدونی چی برام خوبه

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏