بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن کِع اَشکامو فَقَطِ دستام پآک کردن حَرف اَ تَنها بودنآتون نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸. همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌ 🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟.یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
عزیزم من حتی باکسی هم دوس نیستم فقط نمازخونم ومظلوم🥺😉
احسنت عزیزم..
انشاءالله که خوشبخت بشی قشنگمممم..
و یع پسر پاک مثل خودت گیرتون بیاد...