2821
2789
عنوان

ازدواج

217 بازدید | 15 پست

سلام دوستان لطفا به سوالم جواب بدید، من به برادر شوهر خواهرم علاقه مند شدم و متاسفانه شنیدم که داره میره خواستگاری و قصد ازدواج داره

اون از علاقه ی من چیزی نمی دونه و ما خیلی رفت آمد با خانواده‌شون نداریم و فقط خواهرم رفت آمد داره به نظرتون چه جوری می تونم اونو متوجه خودم کنم و نظرش به من جلب بشه و نمیخوام به خواهر من بگم

در ضمن ما در یک دانشگاه درس میخونیم و میخوام غیر مستقیم باشه و خودش نفهمه من دارم جذبش می کنم

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

اینستا فالوش کن پستاشو لایک کن

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من‌بلدم اما بهت نمیگم چون خودم همین کارو کردم و باهاش هشت سال ازدواج کردم واقعا پسر خوب اقایه ولی اصلا من باهاش شاد نیستم حالم کنارش خوب نیس اشتباه کردم باید میذاشتم هرچی که خودخدا صلاح میدونه برام درست کنه پشیمونم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

اون که داره میره خواستگاری دیگه طرفشو پسندیده. 

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
2824
2823
2791
2779
2792