2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم چند روز پیش سینه چپم خیلی درد میکردو متورم شده بود رفتم سونو گفت کیسته

متورم یعنی چی!؟؟؟

دارو چی بهت داد؟

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 درخواست دوستی ندیداصلا قبول نمیکنم،

متورم یعنی چی!؟؟؟ دارو چی بهت داد؟

نمیدونم والله انگار سینم متورم شده بود برجسته شده بود دست میزدم درد میگرفت کیستها قابل لمس شده بود الانم دست میزنم زیر دستم میاد.دارو چیزی نگرفتم اخه سونو رفتم دیگه پیش دکتر نرفتم.سونوگرافی فقط گفت کیسته خطرناک نیست سالی یه بار بیا سونو

نمیدونم والله انگار سینم متورم شده بود برجسته شده بود دست میزدم درد میگرفت کیستها قابل لمس شده بود ا ...

وا برو دکتر دارو بگیر بخور چقد بیخیالی عزیزم

اره یه دونه سمت راستم دارم که متخصص گفت سالی یه بار سونو بده یا قرص بخور از بین میره که فعلا ترجیح د ...

چرا نمیخوری؟

اره یه دونه سمت راستم دارم که متخصص گفت سالی یه بار سونو بده یا قرص بخور از بین میره که فعلا ترجیح د ...

میشه بپرسم چرا نمیخوری؟؟؟

اخه میگن کیست سینه از بین نمیره کلا

گلم میشه جواب بدی

عزیزم میشه جواب بدی خواهش میکنم من خیلی وقته منتظر جوابتونماااا

عزیزم میشه جواب بدی خواهش میکنم من خیلی وقته منتظر جوابتونماااا

گلم عزیز دل شرایط من شبیه شما نیست متخصص اینجوری تشخیص داده بعد این همه مدت نرفتی دکتر هنوز؟؟؟؟😅😅

2790
2778
2791
2779
2792