2777
2789

اول اینکه هر خیاری به درد خیار شور نمیخوره 

درست انتخاب کن گلم

بعد بشور وخوب خشکشون کن بعد سر خیارها رو با خلال دندون سوراخ کن ودر ظرف بچین وسیر وسبزی بزار ودر اخر چند تا نخود خام بریز واب شور رو اضافه کن من کمی سرکه هم میریزم

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

سلام من برای دوکیلو خیار محلی برات میگم خیار درختی اصلا بدرد خیارشور نمیخوره خیارو بشور چنتایی حدود ۶ حبه سیر هم بشور سبزی خیارشور : جعفری _ شوید_ تلخون که الان باید یکمی اگر نیست خشک بریزی _ نعنا همش رو هم ۲۰۰۰ بگیر کم بقد چنتا شاخه از هر کدوم همه رو شب بشور بزار صبح 

اب خیارشورم هر ۱۵ لیوان اب_  ۲ لیوان نمک البته مزه کن خوش نمک باشه ولی شور شور نباشه بزار قل بزنه خاموش کن تا صبح خنک بشه 

سرکه هم اندازه ۳ لیوان 

صبح همه رو بریز تو دبه لایه لایه بریز خیار دوتا حبه سیر وسبزی تا پر بشه ۷ دونه نخود هم اضافه کن ابو بریز 

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرکه هم اضافه کن درنهایت اب بریز روش تا دبه پر بشه فلفل هم میخواد یادت نره اخر سر در دبه رو محکم ببند 

جای دبه تا رسیدنش خیلی مهمه اگر جای سرد باشه درست جا نمیوفته بهترین جا کنار یخچال هست که گرمه البته من یخچالم ساید هست کنارش خیلی گرم هست ولی کنار بخاری هیچوقت نزار توی خیار پوک میشه جاش باید گرم باشه بدور از نور افتاب 

تو تابستون حدود ۴ روز میرسه ولی الان که هوا خنکتر هست ۷ روز تقریبا زمان میخواد 

علامت رسبدنش هم اینه که وقتی به دبه ضربه میزنی حبابای ریزی از کنارش ازاد میشن میرن سر دبه 

چند بار بریزی دستت میاد موفق باشی🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤