2821
2789
عنوان

خانما بیایید

123 بازدید | 22 پست

من همونیم که صبح گفتم دوباره بعد 13روز پریود شدم الان از دکتر اومدم میگه اگه تا فردا صبح خونریزیم قطع بشه یعنی باردارم تورو بحق این شبای عزیز دعا کنید بعد دوسال باردار باشم 

یعنی میشه کسی اینجوری بوده وای خدایا‌ یعنی میشه بخدا شوهرم از خودم بیشتر استرس داره صبح ناامید بود به روی خودش نمی اورد اما الان حرف دکتر رو‌ شنید کلی ذوق کرد 

من خودم برات وقتی شیر میدم دعا میکنم همبن وقت سال دیگه نی نی ات دندونت بگیره یاد من کنی

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سونو نشدی؟

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
خدا نی نیت رو حفظ کنه بحق علی به خواسته دلت برسی 

ممنون شما هم انشالله

سونو نشدی؟

نه گفت صبر کن میدونی خونریزیم خیلی زیاد هم نیست نه میشه گفت پریود نه میشه گفت نیست خودم خیلی نا امید بودم ولی الان امیدوار شدم با حرف دکتر خدا کنه نی نی باشه این بار بی بی هم نزدم‌

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم عزیزم برات فرستادم انشاالله به زودی باردار بشی 🤲💝

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
دعامی کنم ازته دل برات انشالله که باردار باشی هرچی خیر وصلاحه خداونده انشالله بهترینها برات پیش بیا ...

نه من فعلا خدا نکنه من نی نی دارم بهش شیر میدم خخخ

نه گفت صبر کن میدونی خونریزیم خیلی زیاد هم نیست نه میشه گفت پریود نه میشه گفت نیست خودم خیلی نا امید ...

انشاله خیره

دعامی کنم ازته دل برات انشالله که باردار باشی هرچی خیر وصلاحه خداونده انشالله بهترینها برات پیش بیا ...

ولی حاجت زیاد دارم برام دعا کن

به حق فاطمه ی زهرا باردار باشی 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز