2789
عنوان

کرونا

259 بازدید | 34 پست

همسر من شش روزه گرفته سه روز تب داشت بعد قطع شد دوباره امروز یک درجه تب کرد و سرفه داره خلط دار فردا براش سی تی اسکن ریه نوشته کسی بوده اینجوری باشه ریه اش درگیر شده یعنی؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره اگه دوباره تب کرده درگیره

تا دیروز حالش خوب بود یکهو مشکل کاری براش پیش اومد مجبور شد کل روز پای سیستم باشه از دیروز دوباره حالش بد شد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا دیروز حالش خوب بود یکهو مشکل کاری براش پیش اومد مجبور شد کل روز پای سیستم باشه از دیروز دوباره حا ...

اینجوریه کرونا یه روز خوبی یع روز بد ولی اگه درگیر نبود دیگه تب نمی‌کرد تا درگیری‌ش کمه بهش قرص عفونی بده دکتر دوسه روزه خوب میشه ولی دیر بره باید بستریش کنن 

بچها من ۶ روزه کرونا دارم اما تب ندارم فقد روزای اول سرفه های خلطی داشتم بنظرتون ریه ام درگیر شده یا ...

همسر من سرفه خلط دار داره میگن سرفه خشک بدتره انگاری نمیدونم ...

سلام من ۱۰شهریور کرونا گرفتم دقیقا مثل همسر شما اگر خلط داره که بهتر هیچ مشکلی نداره اصلا نترسید فق ...

نمیدونم دقیق تو یک اتاق دیگه است ولی سرفه اش خشک نیست

فقد و فقد کرونا باید استراحت کنه انشالله بهتر میشن

دیروز خیلی فشار کاری بهش اومد همش سرفه عصبی میزد

اینجوریه کرونا یه روز خوبی یع روز بد ولی اگه درگیر نبود دیگه تب نمی‌کرد تا درگیری‌ش کمه بهش قرص عفون ...

فردا حتما صبح میره سی تی اسکن بعدش هم دکتر البته داییش دکترش هست