2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین بار بود تجربه کردیم واقعا خیلی بد بود دیگه تکرار نکردیم 

وقتی شوهرت گفته بود رابطه از مقعد بهش میگفتی نه . دیگه الان عادت می‌کنه همش میخاد 

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم ) 

ببخشیدا بی ادبیه ولی بعضی از  آقایون فقط دوس دارن که داخل بکنن فرقی هم نمیکنه در صورتی که خیلی وقتها عشق بازی لذت بیشتری داره چون درد کمتری و عوارض کمتری داره 

حالا این دوستمون که باردار نیستن  شما فرض کن یه دختر سوار ماشین میشه یارو نا اهل در میاد میره ...

در هر صورت سقط درست نیست،درباره مسائل روانشناسی رابطه با نامحرم و باردار شدن من نمیتونم چیزی بگم چون در حدی نیستم که چیزی بگم ،ولی درباره مورد دومی که گفتی اگه قصد جدایی دارن و باردار بشه باید خواست خدا رو بپذیره قطعا خدا بهتر از هنه چی آگاهه و بچه با خودش خوشی و برکت میاره تا جایی که دیدم و شنیدم ،و در کل سختی های این دنیا هر چقدر هم زیاد باشه، میگذره این دنیا فوقش صد ساله اوت دنیا بی نهایتههه 

آخه با نامزدم رابطه مقعد.داشتیم  احساس میکنم آب منی روی واژنم ریخته شد ایا ممکنه باردار بشم واس ...

عزیزم عقدی یا نامزد؟ عقد باشی اشکال نداره ولی نامزد باشی هم گناهه هم امکان جدایی زیاده و امکان اینکه ازت سرد بشه و هیچ تلاشی واسه برگزاری عروسی نکنه زیاده 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
گفتم نه ولی قول داد گفت دیگه تکرار نمیکنم خیلی درد کشیدم 

آقایون عین خیالشون نیس چون لذتشون رو میبرن این ما خانم ها هستیم که باید درد رو تحمل بکنیم