2777
2789
عنوان

خواهرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 27 پست
مضطرب که هست ولی دردمن اسنه که هرچقد باهاش حرف میزنم هرچقد رفته خودش کتاب والدین سمی خونده.کتاب روان ...

به کتاب خواندن نیست بایددرمان بشه مرتب میترسه ازآینده خودش آنهم بی دلیل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه شما از شرایط خودتون بگین؟من بیشتر آشنابشم با مشکل

بچه که بودم مادرم خیلی ازم ایرادمی گرفت حتی برای تغییر دادن من ازهرکسی کمک میگرفت به همه چیزمن ایرادمیگرفت به همین خاطرهمیشه دعواداشتیم

با کمترین تلاشی درسم عالی بودبه راحتی به تمام کارام ووظایفم میرسیدم

تقریباهیچ مشکلی نداشتم درحالی که همکلاسیهام علیرغم همکاری خانواده هاشون حتی اجبارنمی تونستن مثل من درس بخونن با همسن سالام بازی می کردم کوه میرفتم ولی زودخونه برمیگشتم وبیشترتو خودم بودم منتظردستورکسی نبودم وظایف خانوادگیمو بلدبودم

تقریباهیچ مشکلی نداشتم درحالی که همکلاسیهام علیرغم همکاری خانواده هاشون حتی اجبارنمی تونستن مثل من د ...

امابه خاطرفشارمادرواطرافیانم کم کم درسم افت کردشدیداعصبی میشدم آرام آرام سرجلسه امتحان یا پرسش وپاسخ طپش قلب می گرفتم کف دستام عرق می کرد

امابه خاطرفشارمادرواطرافیانم کم کم درسم افت کردشدیداعصبی میشدم آرام آرام سرجلسه امتحان یا پرسش وپاسخ ...

زودخسته میشدم دیگربا کسی همبازی نمیشدم بارهاخواستم ترک تحصیل کنم اماپشیمان شدم تا کلاس اول دبیرستان رسمابریدم علیرغم میلم ترک تحصیل کردم حتی دعوا وفحشها وتهمتهایی که به من نسبت دادندتاشایدمجبورم کنندبه مدرسه برگردم بی فایده بود

سالهاطول کشیدبه خاطراضطراب دردهای عصبی تپش قلب سراغم آمدتمرکزنداشتم آخرش خودم با هرمصیبتی بودبه روانپزشک مراجعه کردم باتوجه به همکاری خیلی خوبم درمانم بیشترازیکسال طول کشید

عزیزم هیچ آدم سالمی نیست که کلا از هر نوع رابطه ای گریزون باشه.ربطی به علاقه نداره

خواهرآدم درون گراتنهایی رو ترجیح میده به جمع ولی از جمع گریزان نیست از جمع زودخسته میشه از تنهایی لذت میبره ولی جمعیت های کوچکو دوست داره

خواهرآدم درون گراتنهایی رو ترجیح میده به جمع ولی از جمع گریزان نیست از جمع زودخسته میشه از تنهایی لذ ...

اما آدم افسرده ومضطرب ازترس به تنهایی پناه میبرن چون نمیتوانند بادیگران رابطه داشته باشند